Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν αγχώνεται ο Ντεσάν: «Κάθε τελικός αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός»
| 2018-07-14 23:00:00

Δεν αγχώνεται ο Ντεσάν: «Κάθε τελικός αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός»

Sportdog Team
Δεν αγχώνεται ο Ντεσάν: «Κάθε τελικός αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός»

Ο Ντιντιέ Ντεσάν μίλησε λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ Γαλλίας και Κροατίας τονίζοντας πως και μόνο η παρουσία σε αυτόν είναι σημαντική.

Αποτελεί ήδη τεράστιο προνόμιο το γεγονός ότι θα παίξουμε έναν τέτοιο αγώνα. Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο και πιο ισχυρότερο από αυτό.

Φροντίσαμε να προετοιμαστούμε για αυτόν τον αγώνα με τον καλύτερο τρόπο. Ηρεμία, εμπιστοσύνη και στόχος. Αυτές είναι οι τρεις σημαντικότερες λέξεις πριν από τον τελικό» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια στάθηκε στο Κιλιάν Μπαπέ: «Ο Κιλιάν είναι πολύ ταλαντούχος και το αποδεικνύει σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν κάνω ειδική μεταχείριση».

Όσον αφορά στις διαφορές μεταξύ προπονητών και παικτών είπε: «Υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον προπονητή. Ο προπονητής ζει μέσα από τους παίκτες του, είναι στην διάθεσή τους, το παιχνίδι ανήκει σε αυτούς και η επιτυχία του προπονητή συνδέεται με την δική τους».

Έκλεισε λέγοντας: «Η σημερινή ομάδα είναι διαφορετική από αυτή του EURO του 2016. Υπάρχουν παίκτες στην σημερινή σύνθεση που δεν ήταν τότε. Η ομάδα μου είναι νεαρή. Όλοι οι αντίπαλοι μας είχαν περισσότερη εμπειρία. Οι υπόλοιποι εννιά παίκτες που έζησαν και τον τελικό του EURO ξέρουν τι πρέπει να κάνουν αλλά σε κάθε περίπτωση κάθε τελικός είναι ένα ξεχωριστό γεγονός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags