Facebook Pixel Sportdog.gr | Η εξήγηση Μάρτινς για τις πολλές αλλαγές και η ατάκα του για Ποντένσε και Μιράντα
| 2018-07-14 22:16:00

Η εξήγηση Μάρτινς για τις πολλές αλλαγές και η ατάκα του για Ποντένσε και Μιράντα

Sportdog Team
Η εξήγηση Μάρτινς για τις πολλές αλλαγές και η ατάκα του για Ποντένσε και Μιράντα

Τι είδε ο κόουτς του Ολυμπιακού στη φιλική νίκη με 3-0.

Απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε από τους παίκτες δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μετά τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Τεσέντερλο με 3-0 αναφέρθηκε και στα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Αυτό είναι το ρόστερ που έχουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θέλουμε να παίζουν όλοι οι παίκτες, προκειμένου να βρουν ρυθμό. Θα έχουμε πολλά παιχνίδια από δω και πέρα στην προετοιμασία μας και γι' αυτό ορισμένοι ποδοσφαιριστές μας παίζουν 60 λεπτά, κάποιοι 30. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τους πάντες και όταν αρχίσει η χρονιά να είμαστε έτοιμοι. 

Σήμερα κάναμε πολλές αλλαγές και δοκιμάσαμε πράγματα στην επίθεση, μιας και παίζαμε με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας στο Βέλγιο. Αύριο παίζουμε με ομάδα της πρώτης κατηγορίας και θα έχουμε διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι μας. Το σημερινό ματς, πάντως, ήταν ένα καλό τεστ για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς οι ομάδες θα μας περιμένουν πίσω αμυνόμενες κι εμείς θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τις διασπάμε. 

Όσο για τον Μιράντα και τον Ποντένσε, είναι δύο παίκτες του Ολυμπιακού πλέον. Εμείς πρέπει να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε και είναι σίγουρο πως και οι δύο θα μας βοηθήσουν». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags