Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σεισμός»: «Εκδίκηση» από Ολυμπιακό και μεταγραφάρες Σαββίδη - Τα τινάζει όλα ο Σπανός;
| 2018-07-15 11:10:00

«Σεισμός»: «Εκδίκηση» από Ολυμπιακό και μεταγραφάρες Σαββίδη - Τα τινάζει όλα ο Σπανός;

Sportdog Team
«Σεισμός»: «Εκδίκηση» από Ολυμπιακό και μεταγραφάρες Σαββίδη - Τα τινάζει όλα ο Σπανός;

Τρομερά πάρε-δώσε. Τι έγινε με πρώην «κόκκινο», θα γίνει super deal;
 

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η μεταγραφή του Μπάλας Μέγερι στον Ατρόμητο. Ο Ούγγρος πορτιέρε, πρώην του Ολυμπιακού, υπέγραψε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ομάδα του Περιστερίου, καθώς η υπόθεσή του ήρθε στο προσκήνιο κυριολεκτικά λίγες ώρες πριν την επισημοποίηση της συμφωνίας.
 
Ο 28χρονος τερματοφύλακας ήταν έτοιμος να πάει να υπογράψει στη Φερεντσβάρος, ωστόσο μόλις έμαθαν στον Ατρόμητο ότι έμεινε ελεύθερος, το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, κίνησαν ταχύτατα τις διαδικασίες και κατάφεραν να κλείσουν το deal σε χρόνο ρεκόρ.
 
Μάλιστα, ο Μπάλας Μέγερι ήθελε διακαώς να επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να αποδείξει την αξία του, καθώς κατά πολλούς αποχώρησε από το λιμάνι ως αποτυχημένος. Δεν είναι τυχαίο ότι πήρε το πρώτο αεροπλάνο για έρθει στη χώρα μας και συμφώνησε αμέσως με την ομάδα του Περιστερίου, παίρνοντας τα μισά χρήματα από αυτά που του έδιναν στην πατρίδα του!
 
Ουάρντα και Ενρίκε
 
Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ατρόμητος ετοιμάζει νέες δυναμικές κινήσεις και θέλει να εκμεταλλευτεί και φέτος τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με τον ΠΑΟΚ. Όπως και πέρυσι, στο Περιστέρι θα κυνηγήσουν τον δανεισμό του Άμρ Ουάρντα, περιμένοντας μέχρι το τέλος του καλοκαιριού τις εξελίξεις με τον Αιγύπτιο άσο.
 
Όσον αφορά το όνομα του Πέδρο Ενρίκε, που φέρεται να απασχολεί τον Ατρόμητο, δεν αποκλείεται όντως να υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά είναι μια περίπτωση πολύ δύσκολη, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο που δύσκολα μπορεί να καλυφθεί. Εκτός αν ο Γιώργος Σπανός είναι αποφασισμένος να ρίξει τη «βόμβα» της χρονιάς στο Περιστέρι και να αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags