Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση μαχαιριά από Αζάρ για Τσέλσι: «Ύστερα από 6 χρόνια θέλω κάτι άλλο»
| 2018-07-16 03:32:00

Δήλωση μαχαιριά από Αζάρ για Τσέλσι: «Ύστερα από 6 χρόνια θέλω κάτι άλλο»

Sportdog Team
Δήλωση μαχαιριά από Αζάρ για Τσέλσι: «Ύστερα από 6 χρόνια θέλω κάτι άλλο»

Ο Βέλγος ρίχνει βόμβα μετά το Μουντιάλ.

Ο Εντέν Αζάρ φοβίζει την Τσέλσι, ανοίγοντας την πόρτα της εξόδου από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με πιθανό προορισμό τη Μαδρίτη και το «Μπερναμπέου». Ο άσος των «μπλε» και της Εθνικής Βελγίου, κατά πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο Μουντιάλ της Ρωσίας, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, ακόμη και της Μπαρτσελόνα, όμως εκείνος πάντα έδειχνε την προτίμησή του στη «βασίλισσα».

Μετά την επιτυχία ενάντια στην Αγγλία (2-0) και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο (σκόραρε ένα γκολ), φανέρωσε την επιθυμία του να αλλάξει περιβάλλον.

«Μετά από έξι υπέροχες σεζόν στην Τσέλσι είναι η ώρα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό» δήλωσε ο Αζάρ στον δημοσιογράφο Κριστόφ Τερέ. «Σίγουρα μετά από αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο μπορώ να αποφασίσω αν θέλω να μείνω στο Λονδίνο ή να αποχωρήσω, αλλά η τελευταία λέξη ανήκει στην Τσέλσι. Εσείς ξέρετε ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός» πρόσθεσε χωρίς να αναφέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο υπαινιγμός άφησε ελάχιστο περιθώριο παρερμηνείας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags