Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θα πωληθεί με 6 εκατ. ευρώ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς
| 2018-07-15 23:28:00

Έσκασε στην Τούμπα και ψάχνονται, τρελαίνεται ο Λουτσέσκου - Χαμός πριν από τη Βασιλεία

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έσκασε στην Τούμπα και ψάχνονται, τρελαίνεται ο Λουτσέσκου - Χαμός πριν από τη Βασιλεία

Χτυπάνε… καμπάνες, ποιος θα τολμήσει να τον δώσει τώρα;

Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα υπήρξε άρνηση του Δικέφαλου σε πρόταση 6 εκατ. ευρώ, που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ για την παραχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Η συγκεκριμένη πληροφορία έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Τούμπα, παρότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, όπως σας έχει γράψει επανειλημμένως το sportdog.gr, να φύγει ο Σέρβος με αυτά τα λεφτά από την Θεσσαλονίκη.

Όλη η πιάτσα, άλλωστε, γνωρίζει τα χρήματα που απαιτούνται για την παραχώρηση του Σέρβου φορ και αυτά είναι σχεδόν τα διπλάσια από τα έξι εκατομμύρια που αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Επίσης, κανείς δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να δώσει λιγότερα χρήματα και το, κυριότερο, άπαντες γνωρίζουν πως πριν τη Βασιλεία, ο ΠΑΟΚ δεν θα έμπαινε ποτέ σε κουβέντα. Όπως και καμία ομάδα που έχει φιλοδοξίες για τη σεζόν που έρχεται.

Επιπλέον, το Sportdog.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό, πως στον Δικέφαλο όντως έχουν σχετική πληροφόρηση, προφανώς μέσω μάνατζερ που συνεργάζονται, ότι δεν αποκλείεται να έρθει πρόταση για τον «Πρίγιο» πριν την έναρξη της σεζόν, ωστόσο αυτή θα φτάνει κοντά στο… 10αρικο. Γι’ αυτό άλλωστε εδώ και καιρό «ψάχνονται» στην πιάτσα για έναν φορ από το «πάνω ράφι», τύπου Μπεργκ, ο οποίος όχι μόνο θα κάνει τα ρεπό του Σέρβου, αλλά θα μπορεί να καλύψει το κενό του, χωρίς να υπάρχουν μουρμούρες σε περίπτωσή πώλησής του.

Παρόλα αυτά, όμως, το timing είναι περίεργο. Κι αυτό είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο. Σε μια εποχή, μάλιστα, που οι Θεσσαλονικείς έχουν μπροστά τους επίσημη υποχρέωση και, μάλιστα, πολύ σημαντική εναντίον της Βασιλείας. Αυτά βλέπει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και... τρελαίνεται, καθώς όλα αυτά δεν βοηθούν ώστε να μείνει η ομάδα συγκεντρωμένη στο μεγάλο της στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση κόντρα στη Βασιλεία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags