Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτόν βλέπει ο ΠΑΟΚ αν δεν κάτσει του Ομπράντοβιτς – Εγκρίνει και ο Λουτσέσκου
| 2018-07-15 22:24:00

Αυτόν βλέπει ο ΠΑΟΚ αν δεν κάτσει του Ομπράντοβιτς – Εγκρίνει και ο Λουτσέσκου

Sportdog Team
Αυτόν βλέπει ο ΠΑΟΚ αν δεν κάτσει του Ομπράντοβιτς – Εγκρίνει και ο Λουτσέσκου

Ο Δικέφαλος εξετάζει εναλλακτικές.

Ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει όλες τους τις δυνάμεις στην στελέχωση με αριστερό μπακ, δουλεύοντας την περίπτωση του Ιβάν Ομπράντοβιτς.

Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι ο Δικέφαλος δεν εξετάζει εναλλακτικές. Όπως αναφέρει η Metrosport, τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δουλεύουν παράλληλα και μία ακόμη περίπτωση αυτή του Ρουμάνου Μπόγκνταν Βαταζέλου που ανήκει στην Σπάρτα Πράγας. Ο 25χρονος Ρουμάνος με ύψος 1.71μ. έχει συμβόλαιο ως το 2020 με την Σπάρτα Πράγας, όμως οι Τσέχοι είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν δανεικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες στο φιλικό της Σπάρτα με την Ζαγκλέμπιε δεν συμμετείχε και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες διερευνητικές κρούσεις από πλευράς ΠΑΟΚ για να διαπιστωθεί κατά πόσο το έδαφος είναι πρόσφορο.

Για τον Βαταζέλου, που έχει αγωνιστεί στις ρουμανικές Ράμνιτσου Βαλτσέου, Μεταλούλ Ρεσίτα και Κραϊόβα πριν πάρει μεταγραφή με ένα ποσό 1,4 εκατ. ευρώ στην Σπάρτα Πράγας, έχει καλή άποψη ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο 25χρονος μπακ διαθέτει στοιχεία ενός επιθετικογενή μπακ που μπορεί να αποτελέσει το μπακ απ του Αντελίνο Βιεϊρίνια και ακριβώς γι' αυτό μπήκε πιο ψηλά από την περίπτωση του Αλίν Τόσκα. Πέρυσι με την Σπαρτάκ είχε 22 ματς, 1 γκολ και 5 ασίστ και ο ΠΑΟΚ ψάχνει το σενάριο της απόκτησής του με δανεισμό. Τόσο για την συγκεκριμένη υπόθεση, όσο και αυτή του Ομπράντοβιτς είναι ενημερωμένος ο Ιβάν Σαββίδης που θα καθορίσει τις επόμενες εξελίξεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags