Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες που θα συζητηθούν από Αναστασίου για ΠΑΟΚ – Μπορεί με Βασιλεία;
| 2018-07-16 16:52:00

Ατάκες που θα συζητηθούν από Αναστασίου για ΠΑΟΚ – Μπορεί με Βασιλεία;

Sportdog Team
Ατάκες που θα συζητηθούν από Αναστασίου για ΠΑΟΚ – Μπορεί με Βασιλεία;

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τον Δικέφαλο αλλά και τον Χόλα.

Την άποψη ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δε θα πρέπει να τρέφει παραισθήσεις για τα παιχνίδια με τη Βασιλεία λόγω των κακών της αποτελεσμάτων στα φιλικά εξέφρασε ο Γιάννης Αναστασίου στο Metropolis 95.5.

Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος θα πρέπει να σεβαστεί τη Βασιλεία, να προσέξει και να έχει σε καλή κατάσταση τον Πρίγιοβιτς.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο Ντάνι Χόλα, που κοιτάει ο Άρης, είναι ένας έμπειρος παίκτης που μπορεί να φανεί χρήσιμος στην ομάδα.

Τέλος, αναφερόμενος στο Μουντιάλ υποστήριξε ότι η Γαλλία ήταν σωστά οργανωμένη και τακτικά έτοιμη ενώ βρήκε το αδύνατο σημείο του Κιλιάν Εμπαπέ που είναι η πρώτη επαφή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι είδαμε στο Μουντιάλ: «Η τακτική έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Γαλλία ήταν καλή, σωστά οργανωμένη, τακτικά έτοιμη και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις δυνατότητες της στο επιθετικό κομμάτι. Κάτι καινούργιο δεν είδαμε. Δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση σε φυσική κατάσταση, μικρές αποστάσεις. Τεχνικά δε με ενθουσίασε τόσο αλλά τακτικά ήταν από τα καλύτερα μουντιάλ».

Για τον Εμπαπέ: «Θέλει πολύ δουλειά. Πρέπει να βελτιώσει την τεχνική του. Έχει τρομερά χαρακτηριστικά αλλά πρέπει να βελτιώσει την πρώτη του επαφή».

Για το VAR: «Έκανε τη δουλειά του. Από τη μία είχαμε ξεκάθαρες αποφάσεις αλλά από την άλλη χάθηκε η ουσία. Ο κόσμος σιγά σιγά το αποδέχεται. Είναι πλέον δεδομένο για το ποδόσφαιρο».

Για το ΠΑΟΚ – Βασιλεία: «Στα φιλικά δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα από το σκορ. Όταν τρως πέντε γκολ από τη Φέγενορντ, τότε χρειάζεσαι δουλειά. Δεν παύει να είναι ένα βαρύ σκορ αλλά θα τους θορύβησε και θα δουν τις αδυναμίες τους ενόψει ΠΑΟΚ. Μην τρέφει παραισθήσεις ο κόσμος ότι θα είναι εύκολα για τον ΠΑΟΚ. Είναι παιχνίδι Champions League, η Βασιλεία έχει παράδοση στο θεσμό, θέλει προσοχή και το καλύτερο είναι να τη σεβαστεί. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε πολλές αλλαγές. Θα παίξει ρόλο σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς γιατί θα είναι διαφορετικά τα παιχνίδια με αυτόν. Χρειάζεται ένα παίκτη που θα κάνει τη διαφορά ο ΠΑΟΚ. Θα παίξουν ρόλο τα λάθη και η συγκέντρωση».

Για το ιδανικό σκορ στην Τούμπα: «Να κερδίσει και να μην δεχθεί γκολ. Το 1-0 θα είναι ιδανικό».

Για τον Ντάνι Χόλα : «Ένας έμπειρος παίκτης, ξέρει να παίξει. Δεν είναι βρώμικος αλλά είναι ένας παίκτης που θα πάρει τη μπάλα θα κάνει παιχνίδια με καλά στημένα. Ένας παίκτης χρήσιμος για την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags