Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή κίνηση Κούγια – Ανακοίνωσε σουπερλιγκάτο «μαέστρο» η ΑΕΛ!
| 2018-07-16 20:37:00

Φοβερή κίνηση Κούγια – Ανακοίνωσε σουπερλιγκάτο «μαέστρο» η ΑΕΛ!

Sportdog Team
Φοβερή κίνηση Κούγια – Ανακοίνωσε σουπερλιγκάτο «μαέστρο» η ΑΕΛ!

Σπουδαία μεταγραφή για τους "βυσσινί".

Σε μια ιδιαιτέρως ποιοτική μεταγραφή προχώρησε η ΑΕΛ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Πίτι!

Ο 37χρονος άσος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Λαμίας την περασμένη σεζόν, κάνοντας τη διαφορά με την εμπειρία και την καταπληκτική τεχνική του κατάρτιση.

Ο Ισπανός χαφ ήταν διστακτικός στο να φορέσει τα «βυσσινί», όμως συμφώνησε τελικά να ενταχθεί στην ΑΕΛ μετά από την επιμονή του Αλέξη Κούγια, ο οποίος χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Φρανσίσκο Μεντίνα Λούνα. Ο Φρανσίσκο Μεντίνα Λούνα αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου (είναι καθαρό δεκάρι) και έχει μέχρι τώρα ξεχωριστή καριέρα, τόσο στο ισπανικό ποδόσφαιρο, όσο και την σεζόν 2017-18 στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο αγωνίστηκε με την ομάδα της Λαμίας με το υποκοριστικό "Πίτι" και με την οποία είχε 30 συμμετοχές και 7 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο ισπανικό ποδόσφαιρο υπήρξε για αρκετά χρόνια βασικό στέλεχος των Ράγιο Βαγιεκάνο, Γρανάδα, Σαραγόσα, Χέρκουλες και παρά το ότι αγωνίζεται σαν επιτελικός μέσος έχει πετύχει περισσότερα από 75 γκολ στην καριέρα του. 

Σήμερα το βράδυ θα βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΛ, που προπονούνται υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Αντωνίου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags