Facebook Pixel Sportdog.gr | Συνεργασία με συμπληρώματα διατροφής για τον ΠΑΣ
| 2018-07-18 04:03:00

Συνεργασία με συμπληρώματα διατροφής για τον ΠΑΣ

Sportdog Team
Συνεργασία με συμπληρώματα διατροφής για τον ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στη συνεχή προσπάθεια της για την εξέλιξη της απόδοσης των ποδοσφαιριστών της ανακοίνωσε τη συνεργασία με εταιρία για την προμήθεια της ομάδας σε συμπληρώματα διατροφής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 στη συνεχή προσπάθεια της για την εξέλιξη της απόδοσης των ποδοσφαιριστών της, ανακοινώνει τη συνεργασία με την εταιρία GREEN IMPORT για την προμήθεια της ομάδας σε συμπληρώματα διατροφής.

H Green Import από την ίδρυσή της το 1992, προσπαθεί συνεχώς και επιτυγχάνει συμφωνίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, ώστε να παρέχει στον Έλληνα καταναλωτή προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα στην αγορά.

Το 1995 πέτυχε να εισάγει και να διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά τα προϊόντα μιας από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής, της LAMBERTS.

Έχοντας εμπειρία πάνω από 30 χρόνια, η LAMBERTS με τη δυναμική της παρουσία στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας.

Η φιλοσοφία της LAMBERTS για την υγεία σχετίζεται με σαφή επιστημονικά δεδομένα.

Όλα τα προϊόντα της LAMBERTS παράγονται μετά από έρευνα και σε συνεργασία με γιατρούς, ερευνητές και πανεπιστήμια. Διεξάγεται ποιοτικός έλεγχος στις πρώτες ύλες και οι ετικέτες των προϊόντων παρέχουν ακριβή περιγραφή για τα συστατικά και τα έκδοχα που χρησιμοποιούνται.

Όλα τα προϊόντα, παρασκευάζονται στο σύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στην Αγγλία, με φαρμακευτικά standards και υψηλές προδιαγραφές, τις οποίες δεν μπορεί να προσεγγίσει καμιά αντίστοιχη εταιρεία.

Tα προϊόντα της LAMBERTS, αποστέλλονται στους επαγγελματίες υγείας, σε περισσότερες από 39 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία LAMBERTS μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.lamberts.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags