Facebook Pixel Sportdog.gr | Φουλ των προσφυγών - Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό - Πρόβλημα με Λέτο
| 2018-07-17 17:56:00

Φουλ των προσφυγών - Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό - Πρόβλημα με Λέτο

Sportdog Team
Φουλ των προσφυγών - Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό - Πρόβλημα με Λέτο

Τι συνέβη στο δικαστικό ρεπορτάζ των Πρασίνων.

Τέσσερις υποθέσεις προσφυγών εκδικάζονταν σήμερα για τον Παναθηναϊκό από πρώην ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ζητούν τα δεδουλευμένα.

Το ευχάριστο για το «τριφύλλι» έρχεται από την πλευρά του Γιώργου Κουτρουμπή. Η υπόθεση πήρε αναβολή για την 1η Αυγούστου, αλλά ανάμεσα στις δυο πλευρές, όπως εξήγησε και η πλευρά του παίκτη, υπάρχει συμφωνία για την καταβολή των 292.000 ευρώ που οφείλονται στον πρώην στόπερ της ομάδας. Από εκεί και πέρα, πρόβλημα υπάρχει με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Παναθηναϊκός χρωστάει 177.000 ευρώ στον Αργεντινό, ο οποίος ζητάει να του καταβληθεί όλο το ποσό εφάπαξ, καθώς μέχρι τώρα κανείς από το τριφύλλι δεν επικοινώνησε μαζί του. Η υπόθεση πήρε αναβολή για την 1η Αυγούστου.

Αναβολή δόθηκε και στην υπόθεση του Μάικ Εσιέν, με τον Γκανέζο να ζητάει καταβολή της δόσης του Ιουνίου και του Ιουλίου. Ο Παναθηναϊκός κατέβαλλε σήμερα τον Ιούνιο και απομένουν άλλες 36.000 ευρώ που θα δοθούν σύντομα.

Τέλος, συζητήθηκε η υπόθεση του Στέργου Μαρίνου. Το «τριφύλλι» οφείλει 54.000 ευρώ και ζήτησε να γίνει ένα διακανονισμός με τον παίκτη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags