17/07/18 - 19:23

Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Αυτός είναι ο νέος «Υπερσύμβουλος» στην ΕΠΟ

Η ΦΙΦΑ ανακοίνωσε και επίσημα το όνομά του.

Sportdog Team
Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Αυτός είναι ο νέος «Υπερσύμβουλος» στην ΕΠΟ
431views 0shares
TAGS

Τον ρόλο του «υπερσυμβούλου» στην ΕΠΟ ανέλαβε και επίσημα ο Τσέχος Πετρ Φούσεκ, κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα η ΦΙΦΑ. Ο 55χρονος παράγοντας, ο οποίος διετέλεσε γενικός γραμματέας της τσέχικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου σάλας είναι πλέον επισήμως ο παράγοντας που επέλεξε η παγκόσμια ομοσπονδία για να αναλάβει την βελτίωση της εσωτερικής δομής και οργάνωσης της ΕΠΟ.

Η θητεία του θα είναι τουλάχιστον 12μηνη και όπως αναφέρει επί λέξει η επίσημη ανακοίνωση ο ρόλος του θα είναι: «η βοήθεια του προέδρου, του γενικού γραμματέα και του γενικού μάνατζμεντ της ΕΠΟ, ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη οργανωτική και εκτελεστική εξουσία μέσα στην ομοσπονδία, προσφέροντας αρωγή με κατευθυντήριες οδηγίες, υποστηρίζοντας την καθημερινή λήψη αποφάσεων και οργανώνοντας τις καθημερινές λειτουργίες με σκοπό να υπάρξει ξεκάθαρη βελτίωση για πολύ συγκεκριμένα ζητήματα, μέσα σε ορισμένο χρόνο».

Ο Πετρ Φούσεκ θα παραδίδει μηνιαίες εκθέσεις, τόσο στην ΟΥΕΦΑ, όσο και στη ΦΙΦΑ που θα περιγράφει λεπτομερώς τις παρεμβάσεις του, αλλά και την πρόοδο που συντελείται στα θέματα που τελούν της εποπτείας του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ