Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κατέθεσε είατμα κατά της ΠΑΕ ΠΑΕ - Στην Γάνδη ο Οτζίτζα Οφόε!
| 2018-07-18 07:15:00

Τρελός χαμός με Λάζαρο - Προσφυγή Ολυμπιακού κατά ΑΕΚ - Φεύγει ο «τελειωμένος»

Sportdog Team
Τρελός χαμός με Λάζαρο - Προσφυγή Ολυμπιακού κατά ΑΕΚ - Φεύγει ο «τελειωμένος»

Εξελίξεις στο ρεπορτάζ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της LiveSport, σε συνέχεια του δημοσιεύματος με τίτλο Απίστευτες φήμες για Λάζαρο και χοντρό παιχνίδι - Πάμε για… όλα τούμπα - Ποια είναι η αλήθεια που διαβάσατε χθες στο sportdog.gr, ο Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση και  κατέθεσε προσφυγή στην ΕΕΟΔ και ζητάει να επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους στην Ένωση, καθώς... «δολίως υποκίνησε και υποκινεί με περισσότερες από μία πράξεις, όλως ενδεικτικά, με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημοσιεύματα σε ελεγχόμενα από εκείνη έντυπα (διέγερση μίσους στον φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου κατά του ποδοσφαιριστή μας), επιστολές, επιβολή δυσθεώρητων προστίμων εναντίον του, απέβλεπε στην υποκίνηση της παραβίασης του μεταξύ μας καταρτισθέντος από 15/5/2018 συμβολαίου.

Επέλεξε, δε, να κλιμακώσει την προσπάθειά της αυτή μέσω της απειλής επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων και δυσθεώρητων αποζημιώσεων εις βάρος του ποδοσφαιριστή, ασκώντας την από 3/7/2018 προσφυγή της», τονίζει στην προσφυγή του ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι στη συνέχεια περιγράφουν τους λόγους για τους οποίους ζητάνε την τιμωρία της ΑΕΚ. Μεταξύ άλλων αναφέρουν: «κάθε ομάδα ή πρόσωπο υποκείμενο στο καταστατικό και τους κανονισμούς της ΕΠΟ, UEFA, FIFA, που ενεργεί με τρόπο που αποβλέπει στην υποκίνηση παραβίασης του συμβολαίου μεταξύ επαγγελματία και ομάδας, με σκοπό να διευκολύνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, θα τιμωρείται με τις αντίστοιχες ποινές που προβλέπονται από τον παρόντα Κανονισμό ή από τους οικείους κανονισμούς...», αλλά και επειδή: «η αντίδικος ομάδα, και κατά προφανή παράβαση του κανονιστικού πλαισίου της ΕΠΟ και εν γένει των ποδοσφαιρικών κανονισμών, επιδίδεται σε μία συνεχή προσπάθεια υποκίνησης παραβίασης του συμβολαίου μας με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο».

Φεύγει ο Οφόε

Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή η Γάνδη κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Οφόε, με τον Ολυμπιακό να ζητάει 3 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Πειραιώτες θέλουν να κερδίσουν όσα περισσότερα γίνεται από τον Βέλγο άσο, για να διαθέσουν για τον Γουίλιαν Αράο.

Πάντως οι επαφές του Ολυμπιακού με τη Γάνδη φέρεται να βρίσκονται σε καλό δρόμο, κάτι που σημαίνει πως ο Οφόε πλησιάζει προς την επιστροφή του στο Βέλγιο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags