Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μένει ο Οσμάν Κουλιμπαλί!
| 2018-07-18 07:30:00

Ανατροπή με βασικό στον ΠΑΟ - Μένει και το θέλει - Φοβερή ατάκα Δώνη!

Sportdog Team
Ανατροπή με βασικό στον ΠΑΟ - Μένει και το θέλει - Φοβερή ατάκα Δώνη!

Θέλει να παραμείνει και το το κάνει!

Συνέπεια στις πληρωμές ήθελε ο Κουλιμπαλί, κάτι που για την ώρα τουλάχιστον ισχύει στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην έχει λόγο για να φύγει και αυτό μετέφερε στους συμπαίκτες του.

«Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι γίνεται. Σήμερα είσαι σε ένα μέρος και αύριο κάπου αλλού. Βλέπω ότι έχουν αλλάξει κάπως τα πράγματα, οπότε δεν έχω λόγο να φύγω», έλεγε ο Κουλιμπαλί σύμφωνα με την LiveSport και συμπλήρωνε: «αφού είμαι εδώ σημαίνει ότι ξέρω τι θέλω. Διαφορετικά, θα ήμουν κάπου αλλού».

Το 2013 ήταν χειρότερα!

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο Χρήστος Δώνης, με δηλώσεις στη Live Sport, αναφέροντας ότι το 2013 ήταν πιο δύσκολη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, παρά τώρα!

Για το αν η φετινή προετοιμασία θυμίζει εκείνη του 2013: «Προσωπικά πιστεύω ότι το καλοκαίρι του 2013 ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Όμως δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να συγκρίνω καταστάσεις. Ξέρουμε τι συμβαίνει στην ομάδα, αποδείξαμε πέρυσι ότι είμαστε δυνατοί και πιστεύω ότι θα τα βγάλουμε πέρα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Αρχίζουμε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς, κάτι που αποτελεί ένα μεγάλο ντεζαβαντάζ για εμάς. Επιβάλλεται, όμως, να βγάλουμε το συντομότερο δυνατό αυτό το βάρος από πάνω μας. Από την άλλη, δεν θα ήθελα να θέση στόχους από τόσο νωρίς, αλλά θα παίξουμε σε δύο διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Για το πως είναι που θα έχει προπονητή τον πατέρα του: «Στην αρχή αισθάνθηκα κάπως περίεργα, αλλά μέρα με τη μέρα το συνηθίζω. Από εκεί και πέρα, στο γήπεδο δεν τον βλέπω ως πατέρα, αλλά ως προπονητή».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags