Facebook Pixel Θα βάλει Πόνσε και Μπογέ ο Ουζουνίδης, δεν τρελαίνεται με τον Αλεφ
| 2018-07-18 14:00:00

Τα «πήρε» ο Ουζουνίδης, στέλνει... μήνυμα στη διοίκηση με τον... – Θα γίνει «μάχη» στα αποδυτήρια;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα «πήρε» ο Ουζουνίδης, στέλνει... μήνυμα στη διοίκηση με τον...  – Θα γίνει «μάχη» στα αποδυτήρια;

Τα… πάνω κάτω στην ΑΕΚ. Τα αλλάζει όλα ο Μαρίνος, δεν ακούει τίποτα.

Τρεις μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας ετοιμάζεται να ανακοινώσει η ΑΕΚ, καθώς Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή περιμένει στην Ελλάδα τους Μπογέ, Πόνσε και Άλεφ, οι οποίοι έρχονται για να υπογράψουν τα νέα συμβόλαιά τους και να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα.

Και οι τρεις μπορεί να έρχονται ως δανεικοί, ωστόσο αναμένεται να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον οι δύο εξ αυτών, τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη σχετικά με την ομάδα που δούλεψε στην προετοιμασία και με αυτή που θα παρουσιάσει στις 7 Αυγούστου στο πρώτο ματς για προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο Έλληνας κόουτς ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος για το επιθετικό κομμάτι και για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν είχε γκολ και συνολικά δεν παρήγαγε φάσεις και για αυτό σκέφτεται να δώσει με το… καλημέρα φανέλα βασικού στους παίκτες που έρχονται.

Συγκεκριμένα, ο Ουζουνίδης όπως σας έχε γράψει το sportdog.gr από την πρώτη μέρα που έκλεισε η συγκεκριμένη μεταγραφή κόντρα στα περισσότερα ρεπορτάζ, σκέφτεται να δοκιμάσει τον Μπογέ για τα εξτρέμ και τον Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης. Ο προπονητής της Ένωσης έχει εξαιρετική άποψη για τους δύο Αργεντινούς και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, τότε θα τους δώσει αμέσως φανέλα βασικού.


Δεν ισχύει όμως το ίδιο, τουλάχιστον μέχρι τώρα γιατί θα περιμένει να τον δει και στις προπονήσεις, με τον Άλεφ. Ο Βραζιλιάνος χαφ που έρχεται ως δανεικός από την Μπράγκα, δεν λογίζεται ως βασικός, γιατί τα χαρακτηριστικά δεν ταιριάζουν ακριβώς σε αυτό που έψαχνε ο Μαρίνος για τα χαφ. Αν βέβαια δεν γίνει κάποια άλλη κίνηση μέχρι το ματς, που δεν φαίνεται κάτι τέτοιο για την ώρα και ο παίκτης δείξει καλά στοιχεία στα Σπάτα, ίσως ανέβουν οι πιθανότητές του.

Θα υπάρξουν αντιδράσεις; 

Η απόφαση πάντως του Ουζουνίδη να δώσει αμέσως φανέλα βασικού στους δύο νεοαποκτηθείς Αργεντινούς, δεν αποκλείεται να προκαλέσει και κάποιες αντιδράσεις στα αποδυτήρια. Άλλωστε στην ΑΕΚ υπάρχουν παίκτες που πέρυσι σήκωσαν το πρωτάθλημα και φέτος θέλουν να πάρουν περισσότερο χρόνο ή απλά να διατηρήσουν την θέση τους στο αρχικό σχήμα. 

Άλλωστε, μέχρι να δούμε τον Πόνσε και τον Μπογέ, δεν μπορούμε να πούμε πως είναι ίδια περίπτωση με τον Αραούχο, που όλοι ήξεραν πως έρχεται για να πάρει τη φανέλα του βασικού φορ σπίτι του. Για αυτό και η ένταξη των τριών ποδοσφαιριστών, που έρχονται ως δανεικοί στην Ένωση, στο ρόστερ θα πρέπει να γίνει με σωστό τρόπο από τον προπονητή, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags