Facebook Pixel Sportdog.gr | O κόσμος του Παναιτωλικού θα διαλέξει τη νέα φανέλα της ομάδας!
| 2018-07-19 03:10:00

O κόσμος του Παναιτωλικού θα διαλέξει τη νέα φανέλα της ομάδας!

Sportdog Team
O κόσμος του Παναιτωλικού θα διαλέξει τη νέα φανέλα της ομάδας!

Φοβερή κίνηση από την ομάδα του Αγρινίου.

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προέβη η ΠΑΕ Παναιτωλικός, η οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας σε ψηφοφορία για την επιλογή της εντός έδρας εμφάνισης.

Ο λόγος των φίλων της ομάδας του Αγρινίου μετράει πολύ στους ιθύνοντες. Για αυτόν τον λόγο η ΠΑΕ Παναιτωλικός κάλεσε ανοικτά σε ψηφοφορία τους φιλάθλους για την επιλογή της εντός έδρας εμφάνισης της ομάδας.

Η ψηφοφορία μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ είτε μέσω της σελίδας της ομάδας στο Facebook.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Όπως έχει ανακοινωθεί η εταιρία ZEUS σχεδίασε τέσσερις εμφανίσεις για τον Παναιτωλικό. Η επετειακή θα χρησιμοποιηθεί σε επιλεγμένους αγώνες, που θα συνδυαστούν με αναφορές στην ιστορία της ομάδας ή άλλες εκδηλώσεις. Η μπλε θα χρησιμοποιηθεί ως «ουδέτερη» σε αγώνες με αντιπάλους με κίτρινα χρώματα.

Καλούμε τους φιλάθλους να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για την επιλογή της φανέλας που θα φοράει η ομάδα μας στους εντός έδρας αγώνες, ανάμεσα στις δύο κίτρινες που παρουσιάστηκαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags