Facebook Pixel Sportdog.gr | H παραδοχή του Μαρτίνς και η... υπόσχεσή του για τo Europa League
| 2018-07-18 22:38:00

H παραδοχή του Μαρτίνς και η... υπόσχεσή του για τo Europa League

Sportdog Team
H παραδοχή του Μαρτίνς και η... υπόσχεσή του για τo Europa League

Πού στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά το φιλικό με τη Σιντ Τρούιντεν;

Στην κούραση των παικτών του εστίασε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ισοπαλία (1-1) του Ολυμπιακού με τη Σιντ Τρούιντεν, τονίζοντας πως είναι λογικό να είναι κουρασμένοι, από τη στιγμή που βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας.

Εξέφρασε, ωστόσο, τη σιγουριά ότι οι Ερυθρόλευκοι θα είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια των προκριματικών του Europa League.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά ήρθε νωρίς το γκολ των αντιπάλων και τα επόμενα 15 λεπτά έπεσε ο ρυθμός μας. Μετά, αυτοί είχαν ευκαιρίες, αλλά και εμείς είχαμε μία ευκαιρία από δικό τους λάθος και θα μπορούσαμε να είχαμε ελέγξει το ματς. Στα τελευταία 20 λεπτά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι βελγικές ομάδες πιο έτοιμες αυτή την περίοδο, καθώς ξεκινάει νωρίτερα το πρωτάθλημά τους. Εμείς είμαστε στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας, αλλά μπαίνουμε στη φάση που οι παίκτες θα παίξουν 90 λεπτά, για να είναι έτοιμοι για τα επίσημα. Ο Ολυμπιακός έχει πλούσια και σημαντική ιστορία. Εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε και να βάλουμε κάτι παραπάνω στην ιστορία του συλλόγου».


Για το επόμενο φιλικό κόντρα στην Γκενκ: «Σκεφτόμαστε το παιχνίδι ως φιλικό και όχι τον αντίπαλο. Θέλουμε να ανεβάσουμε τον βαθμό δυσκολίας σιγά σιγά, αλλά θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στις 9 Αυγούστου. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι, μην το ξεχνάμε, αλλά είναι λογικό. Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε έτοιμοι στις 9 Αυγούστου για τα προκριματικά».

Τέλος, ο Πορτογάλος είπε: «Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για τον γιο του Σωκράτη Κόκκαλη και στην οικογένειά του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags