Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Ρατς για ΠΑΟΚ - Τι είπε για τον Λουτσέσκου!
| 2018-07-19 15:43:00

Αποκάλυψη Ρατς για ΠΑΟΚ - Τι είπε για τον Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Ρατς για ΠΑΟΚ - Τι είπε για τον Λουτσέσκου!

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για όλα...

Aναλυτικά όσα δήλωσε Metropolis 95,5 FM.: 

Για την απόφαση του να τελειώσει την καριέρα του:

«Είναι αλήθεια, δεν είναι εύκολο αλλά έκρινα ότι όλο αυτό το διάστημα ότι θα έρθει αυτή η στιγμή. Προετοίμαζα το μυαλό μου για να το αποφασίσω. Είναι σημαντικό να σταματάς την κατάλληλη στιγμή. Δεν ξέρω εάν είναι για μένα η κατάλληλη. Ένα κομμάτι συμφωνεί ένα διαφωνεί γιατί η φυσική μου κατάσταση μου επιτρέπει να συνεχίσω να παίζω και για αυτό διαφωνώ αλλά με βάση τη νοητική η απόφαση είναι σωστή».

Για τις εμπειρίες της καριέρας του και εάν είναι ο ΠΑΟΚ μέσα σε αυτές:

«Ασφαλώς και είναι ο ΠΑΟΚ. Χθες ανακοίνωσα την απόφαση μου σε ένα TV Show και ήταν εκεί και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, που είναι σαν πατέρας μου, και μου είπε ότι μπορώ να αγωνιστώ για άλλα δύο χρόνια. Ωστόσο, δεν είχα προσφορά από μια ομάδα που θα μου έδινε κίνητρο. Εάν είχα μια προσφορά από μια ομάδα στο Champions League και Europa League θα μπορούσα να συνεχίσω. Εάν ήταν ο ΠΑΟΚ θα συνέχιζα».

Για το εάν θα ήθελε να παίξει στον ΠΑΟΚ:

«Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να αυτοπροταθώ. Εάν με θέλει ο Ραζβάν ας μου τηλεφωνήσει και θα δεχτώ το τηλεφώνημα του με μεγάλη ευχαρίστηση».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Ήταν συμπαίκτης, πρόεδρος μου στη Ραπίντ και υπήρξε και προπονητής μου. Είναι φοβερός άνθρωπος και ένας πολύ καλός προπονητής. Δεν ξεκίνησε καλά αλλά στο τέλος πήρε το κύπελλο και για μένα κατέκτησε και το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο. Πολιτικά παιχνίδια του στέρησαν τον τίτλο έξω από το γήπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags