Facebook Pixel Sportdog.gr | Αγωνία για Μπίσεσβαρ! Χάνει το πρώτο ματς με Βασιλεία, τρέχει για τη ρεβάνς
| 2018-07-19 18:25:00

Αγωνία για Μπίσεσβαρ! Χάνει το πρώτο ματς με Βασιλεία, τρέχει για τη ρεβάνς

Sportdog Team
Αγωνία για Μπίσεσβαρ! Χάνει το πρώτο ματς με Βασιλεία, τρέχει για τη ρεβάνς

Μεγάλη ανησυχία για τον Ολλανδό άσο.

Παρά το αρχικό... σοκ με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, φαίνεται πως η κατάστασή του δεν είναι τόσο σοβαρή όσο φαινόταν μετά το τέλος της πρωϊνής προπόνησης, με τον άσο του ΠΑΟΚ να μένει εκτός από το παιχνίδι της Τούμπας, ωστόσο, να έχει ελπίδες για τη ρεβάνς στην Ελβετία.

Επίσης, ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Ελ Καντουρί, ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ιδού τι αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Σχετικά με τον Μπίσεσβαρ , η μαγνητική τομογραφία ήταν καθαρή σε ό,τι έχει να κάνει με κάποια ζημιά είτε στον μηνίσκο είτε στο χόνδρο. 

Ο ποδοσφαιριστής λόγω της γενικότερης επιβάρυνσης της προετοιμασίας κι εξαιτίας χτυπήματος που δέχτηκε στο φιλικό με τη Ντε Γκράαφσαπ εμφάνισε ύδραρθρο και τις επόμενες μέρες θ’ ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή γόνατος.

Ο Μπίσεσβαρ τίθεται εκτός του αγώνα της Τούμπας, ωστόσο έχει ελπίδες να προλάβει τον επαναληπτικό με τη Βασιλεία.Η μαγνητική τομογραφία του Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν καθαρή.

 Ο ποδοσφαιριστής θ’ ανεβάσει ρυθμούς επανένταξης τις επόμενες μέρες και υπολογίζεται να είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση της Τρίτης (24.07).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags