19/07/18 - 21:48

Αποθέωση από Μόρα για τον χαφ που παίρνει ο Άρης!

Τον είχε συμπαίκτη στη Μπάρι.

Sportdog Team
Αποθέωση από Μόρα για τον χαφ που παίρνει ο Άρης!
1.400views 5shares

Ο παίκτης της ΑΕΛ Βαγγέλης Μόρας μίλησε στο Metropolis 95,5 για την ομάδα του, την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και τον μεταγραφικό στόχο του Άρη, Μιγκιέν Μπάσα με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην Μπάρι.

Αρχικά:

« Υπάρχει αρκετός χρόνος μεταξύ προετοιμασίας και έναρξης πρωταθλήματος. Πρέπει να γίνει σιγά σιγά η προετοιμασία.»

Για την πιθανή αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος: « Η αλήθεια είναι αρκετά δύσκολο, η λύση πρέπει να είναι καλή για όλες τις ομάδες. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και δεν ξέρω κατά πόσο θα απαντηθούν. Πρέπει να καλυτερέψουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Σημαντικά προβλήματα διαχρονικά είναι και η βία, η διαφθορά αλλά και οι κακοί αγωνιστικοί χώροι. Είναι όλα ένα πακέτο. Να δώσουν βάση σε προπονητική κέντρα και ακαδημίες ούτως ώστε τα νέα παιδιά να προσπαθήσουνε.»

Στόχοι ΑΕΛ: « Ο στόχος μας είναι μία αξιοπρεπή πορεία. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να γίνουμε όλοι ένα. Ο κόσμος είναι απαιτητικός, αλλά η πίεση κάνει καλό. Η κριτική του κόσμου σε βοηθάει να γίνεις καλύτερος με την πάροδο του χρόνου. Δεν θα πούμε μεγάλα λόγια, θα μιλήσουμε στο γήπεδο.»

Για τον Μιγκέν Μπάσα του Άρη: «Είναι ένα καθαρό 6αρι, αυτό που λέμε σκυλί. Είναι αμυντικό χαφ ιταλικής μορφής, καθώς θα κόψει το παιχνίδι του αντιπάλου αλλά θα δημιουργήσει ταυτοχρόνως. Έχει προσωπικότητα και αυτό θα αρέσει στους φίλους της ομάδας, καθώς και μεγάλη εμπειρία. Είναι πάρα πολύ καλή μεταγραφή για την ομάδα του Άρη. Μπορεί και να σκοράρει. Με πήρε τηλέφωνο και του είπα να πάει στον Αρη»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ