Facebook Pixel Sportdog.gr | Έχουν μάθει αυτή τη δήλωση στη Βασιλεία; «Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΠΑΟΚ»
| 2018-07-20 14:16:00

Έχουν μάθει αυτή τη δήλωση στη Βασιλεία; «Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
Έχουν μάθει αυτή τη δήλωση στη Βασιλεία; «Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΠΑΟΚ»

Σίγουρος για την πρόκριση του Δικέφαλου παλαίμαχος άσος.

Αναλυτικά όσα είπε ARENA FM 89.4 ο Γιασεμή Γιασεμάκης:

Για τις αναμνήσεις του από τα παιχνίδια της Βασιλείας με τον ΠΑΟΚ το 2002: «Θυμάμαι περισσότερο το δεύτερο παιχνίδι που ήταν το πιο κρίσιμο, έφερε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ. Αυτές οι στιγμές μένουν αξέχαστες στην μνήμη. Πιο λίγο θυμάμαι το πρώτο ματς, παρόλο που είχα σκοράρει σε εκείνο το παιχνίδι».

Για τις επικείμενες αναμετρήσεις του «δικεφάλου» με τους Ελβετούς: «Στατιστικά και με την προϊστορία των δυο ομάδων, βλέπω την Βασιλεία να πρωταγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ δυνατή ομάδα και στα χαρτιά, πιστεύω είναι πιο δυνατή. Μετά της προσθαφαιρέσεις όμως που έγιναν και στον ΠΑΟΚ, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα σαν ΠΑΟΚ, ειδικά μέσα στην Τούμπα, μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Το καλύτερο σενάριο είναι να μην δεχθείς κάποιο γκολ εντός έδρας και μετά βλέπουμε. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει μια σταθερότητα τα τελευταία χρόνια, εκεί που χρειάζονται οι προσθαφαιρέσεις γίνονται. Έχει κρατήσει τον περσινό κορμό και θα στηριχθεί εκεί στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Υπάρχει καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των ποδοσφαιριστών».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Αν πάρουμε μεμονωμένα τις ομάδες, οι προοπτικές του ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα είναι μεγαλύτερες. Γίνεται πιο δυνατός και αυτό φαίνεται. Ο Παναθηναϊκός ήταν χαμένος πέρσι, ο Ολυμπιακός μετά την μέση της χρονιάς δεν ήταν καλός. Χάσαμε μόνοι μας μέσα από τα χέρια μας το πρωτάθλημα, στα δυο ντέρμπι της Τούμπας. Πιστεύω είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του χρόνου. Μου έκανε ευχάριστη εντύπωση το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν σταθερός πέρσι, δεν είχε σκαμπανεβάσματα και για αυτό ήταν και η καλύτερη ομάδα και έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα».

Για τα γκολ που έχει πετύχει με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «Δεν κρατάω αριθμούς για τα γκολ μου, σίγουρα είναι αριθμοί που μένουν, για εμένα είναι μεγάλη τιμή που έχω φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ για έξι χρόνια και χαίρομαι που είμαι από τους κορυφαίους σκόρερ της ομάδας στην Ευρώπη».

Για τον Γιαννάκη Οκκά και τον Γιώτη Εγκωμίτη: «Ο Γιαννάκης είναι στην εθνική Κ17 στην Κύπρο, ο Εγκωμίτης είναι προπονητής στον Εθνικό Άχνας. Ο Γιώτης είναι πιο κοντά στο μέρος που μένω και συναντιόμαστε, ο Γιαννάκης είναι πιο μακριά, αλλά δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, μιλάμε όποτε μπορούμε».

Για το Μουντιάλ που μας πέρασε: «Πιστεύω ότι ποιοτικά δεν ήταν το θαυμάσιο ποδόσφαιρο που είχαμε δει παλαιότερα, περισσότερο στηρίχθηκαν στις αμυντικές τακτικές οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές. Πιστεύω είχε μια σταθερότητα η Γαλλία, δύσκολα ή εύκολα κέρδιζε, έδειξε πως είχε δυναμική και είχε μεγάλο σύνολο παικτών. Αυτούς τους τίτλους δεν τους κερδίζει πάντοτε ο καλύτερος, η Κροατία έκανε υπερπροσπάθεια, έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες, ήταν καλύτερη από πολλές ομάδες, όπως η Βραζιλία, η Γερμανία, η Αργεντινή. Αν κάποια ομάδα έπρεπε να πάρει το κύπελλο ήταν η Γαλλία πάντως».

Για την σχέση του με τον Άγγελο Αναστιασάδη τώρα: «Δεν μιλάω με τον Άγγελο πολύ τώρα, μια δυο φορές τον χρόνο μόνο. Έχουμε καλές σχέσεις με όλους τους συνεργάτες που είχα από τον ΠΑΟΚ τότε όμως».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags