Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν έπαιρνα χρήματα μετά τον τραυματισμό»
| 2018-07-21 05:34:00

Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν έπαιρνα χρήματα μετά τον τραυματισμό»

Sportdog Team
Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν έπαιρνα χρήματα μετά τον τραυματισμό»

Αποκαλυπτική συνέντευξη στο BBC Sport παραχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος μίλησε για την δύσκολη εμπειρία του τραυματισμού του και την επάνοδο στην δράση, επισημαίνοντας πως είχε συμφωνήσει να μην πληρώνεται.

Ο εγωισμός του «Ίμπρα» είναι δεδομένος και τις περισσότερες περιπτώσεις υπέρμετρος. Ωστόσο ο κορυφαίος Σουηδός επιθετικός είναι σε θέση να τον αξιοποιήσει για να βγάλει την θετική του χροιά. Με τον σοβαρό τραυματισμό του και την ρήξη χιαστού τέθηκε σε κίνδυνο η ποδοσφαιρική του καριέρα και ο Ιμπραΐμοβιτς έβαλε προσωπικό στόχο την επιστροφή του στην δράση στο επίπεδο που βρισκόταν, κάνοντας ακόμα και οικονομικές θυσίες μιας και δεν πληρωνόταν.

«Δεν υπήρχε θέμα συμβολαίου και χρημάτων. Ήταν το ακριβώς αντίθετο. Δεν ήθελα μισθό, τους είπα ότι μπορούν να τον κρατήσουν».

Βέβαια, η επιθυμία του αυτή λειτούργησε ανασταλτικά διότι δεν ήταν ιατρικά έτοιμος και δεν μπόρεσε να προσφέρει.

«Όταν ήμουν έτοιμος είπα στον εαυτό ότι δεν είσαι αυτός που πρέπει. Είχαν τον πραγματικό Ζλάταν, αλλά μετά τον τραυματισμό δεν ήμουν έτοιμος για εκείνο τον Ζλάταν. Είχα επιλεγεί σε πολλά παιχνίδια, αλλά είπα στον κόουτς ότι δεν βρισκόμουν στο επίπεδο που ήθελα και πως δεν ήθελε να τον απογοητεύσω. Είχα σεβασμό τόσο για τον κόουτς όσο και για τους συμπαίκτες μου. Σηκώθηκα και είπα αυτό, ακόμα και αν είμαι ο Ζλάταν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags