Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες προπονητή για Ουάρντα: «Τον χρειάζεται ο ΠΑΟΚ – απαραίτητος με Βασιλεία»
| 2018-07-20 23:54:00

Ατακάρες προπονητή για Ουάρντα: «Τον χρειάζεται ο ΠΑΟΚ – απαραίτητος με Βασιλεία»

Sportdog Team
Ατακάρες προπονητή για Ουάρντα: «Τον χρειάζεται ο ΠΑΟΚ – απαραίτητος με Βασιλεία»

Ποιος τεχνικός στήριξε τον Αιγύπτιο;

Απαραίτητο θεωρεί τον Αμρ Ουάρντα για το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής μίλησε στο Metropolis 95.5 για την πιθανή συμμετοχή του Αιγύπτιου στο βασικό σχήμα του Δικεφάλου κόντρα στους Ελβετούς.

Παράλληλα σχαρατκτήρισε πολύ τυχερό τον Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει στη διάθεσή τόσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Εκτός αυτόυ σχολίασε και την πιθανή μεταγραφή του Ρόμπιν Ολσεν στη Ρόμα και το πώς αντιμετωπίστηκε ο Σουηδός γκολκίπερ τον καιρό που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης:

Για την πιθανή μεταγραφή του Ολσεν στη Ρόμα: «Κανείς στην Ελλάδα δεν έχει υπομονή. Εδώ με μια δύσκολη στιγμή κρίνονται όλοι, κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά θέλει και τι πήρε από έναν παίκτη. Απλώς έγινε ό,τι έγινε, να φύγει ο παίκτης. Η σωματοδομή και τα χαρακτηριστικά αυτού του παιδιού είναι καταπληκτικά και πιστεύω ότι έχει μπροστά του μια λαμπρή καριέρα.

Ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι βλέπουν και γράφουν αυτό που συμβαίνει την τάδε στιγμή στο γήπεδο. Το θέμα είναι πόσο στηρίζουν τον ποδοσφαιριστή οι διοικούντες μιας ομάδας σε μια δύσκολη στιγμή το αλλά και με τι κριτήρια τον επιλέγουν».

Για την αντικατάσταση του Μπίσεσβαρ με τον Ουάρντα στον αγώνα με τη Βασιλεία: «Κατ’ αρχάς, είναι πολύ τυχερός ο Λουτσέσκου που έχει τόσο σπουδαίους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του όπως ο Μπίσεσβαρ και ο Ουάρντα για να έχει τέτοιες εναλλακτικές. Προσωπικά για μένα, η καλύτερη επιλογή μεσοεπιθετικά είναι ο Βιεϊρίνια που μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει τα δεδομένα ενός αγώνα. Θυμάμαι πόσο μεγάλο πονοκέφαλο είχα όταν τον αντιμετώπισα για πρώτη φορά ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ουάρντα είναι φύσει πιο επιθετικός παίκτης και με τη χρονιά που έκανε στον Ατρόμητο και την παρουσία του στο Μουντιάλ, ίσως είναι πιο απαραίτητος σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μόνο να κερδίσει και όχι να χάσει από τον Ουάρντα στο ματς με την Βασιλεία. Αν είναι καλά και οι δύο, χωράνε στην ενδεκάδα. Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα με αριστερό μπακ τον Βιεϊρίνια».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags