Facebook Pixel Sportdog.gr | Βουλευτής κάνει πρόβλεψη για το ΠΑΟΚ - Βασιλεία και... μας στέλνει ταμείο!
| 2018-07-20 17:39:00

Βουλευτής κάνει πρόβλεψη για το ΠΑΟΚ - Βασιλεία και... μας στέλνει ταμείο!

Sportdog Team
Βουλευτής κάνει πρόβλεψη για το ΠΑΟΚ - Βασιλεία και... μας στέλνει ταμείο!

Ποιος θα νικήσει, με τι σκορ και ποιος θα προκριθεί.

Ο βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε για την ιστορία των φιλικών του ΠΑΟΚ με Λέστερ και Άρσεναλ, ενώ και έδωσε και την πρόβλεψη του για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν συνεχίζει το χάντμπολ: «Πέρασα τα 40 οπότε δεν παίζω πια χάντμπολ. Κάνω τζόκινγκ όποτε μπορώ και προλαβαίνω».

Για την ιστορία του ΠΑΟΚ-Λέστερ: «Μετά από φιλικό ματς του ΠΑΟΚ με την Λέστερ όταν ήμουν υπεύθυνος επικοινωνίας, πήραμε τους ποδοσφαιριστές και τον πρόεδρο της Λέστερ και πήγαμε σε ένα μπαράκι στη Λεωφόρο. Ήπιαμε τρία καφάσια μπύρες με τα παιδιά της Λέστερ και τα κορίτσια από το γραφείο του ΠΑΟΚ και συνεργάτες μας. Αυτός ήταν ο σύνδεσμος που υπήρξε και δρομολογήθηκε αργότερα η μεταγραφή του Ζαγοράκη από τον ΠΑΟΚ στην Λέστερ.

Για την ιστορία του ΠΑΟΚ-Άρσεναλ: «Υποδέχομαι τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας. Ο πανύψηλος αμυντικός Τόνι Άνταμς και οι υπόλοιπο παίκτες ήρθαν με ύφος ότι έρχονται να παίξουν με τα παιδιά της γειτονιάς. Την απάντηση την πήραν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τους βάλαμε στα αποδυτήρια και τραβούσαν φωτογραφίες τα ράφια στα αποδυτήρια για να γνωρίζουν που θα πάνε οι ποδοσφαιριστές. Ήταν η δεύτερη χρονιά του Βενγκέρ στην Άρσεναλ.

Η μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή λεπτομέρεια ήταν ότι μας ζήτησαν να ανάψουμε τους προβολείς για να δουν την κλίση των προβολέων ώστε να μπορέσει ο τερματοφύλακας να προσαρμοστεί και να μη τυφλώνεται από το φως. Μας είπαν ότι πέρυσι είχαν πάρει χαλαρά απέναντι σε πιο αδύναμη ομάδα και την πάτησα. Έμεινα άναυδος από την προετοιμασία τους».

Μας έδωσαν και ένα πρόγραμμα για τον τίτλο που έχει ο κάθε υπάλληλος της Άρσεναλ. Το απίστευτο ήταν ότι υπήρχε τίτλος: «Tea Lady», η κυρία δηλαδή που έδινε το τσάι στους προσκεκλημένους. Ενώ στον ΠΑΟΚ υπήρχε καθαρίστρια που εξυπηρετούσε τον κόσμο στα διαλλείματα.

Για την πρόβλεψη του στο ΠΑΟΚ-Βασιλεία: «Ο ΠΑΟΚ στον επόμενο γύρο και νίκη με σκορ ασφαλείας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags