Facebook Pixel Sportdog.gr | Με τη βούλα στην ΑΕΚ ο Άλεφ
| 2018-07-20 19:31:00

Με τη βούλα στην ΑΕΚ ο Άλεφ

Sportdog Team
Με τη βούλα στην ΑΕΚ ο Άλεφ

Ο Βραζιλιάνος ανακοινώθηκε από την Ένωση.

Ο τρίτος κατά σειρά παίκτης που υπέγραψε αυτήν την εβδομάδα στην ΑΕΚ έγινε ο Βραζιλιάνος Άλεφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την πορτογαλική Sporting Clube de Braga για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Αλεφ Ντος Σάντος Σαλντάνια, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι και επέκτασης της συμφωνίας με υπογραφή νέου τετραετούς συμβολαίου μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, ενώ έχει συμμετοχές και ως στόπερ αλλά και ως επιτελικός χαφ. Στην ομάδα μας θα συνεχίσει την καριέρα του με το νούμερο 95 στην πλάτη!

O Aλεφ Ντος Σάντος Σαλντάνια γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1995 στη Νόβα Οντέσσα της Βραζιλίας και έγινε επαγγελματίας μέσα από την ποδοσφαιρική ακαδημία της Πόντε Πρέτα, με την οποία σε ηλικία 17 ετών αγωνίστηκε σε 15 ματς της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος της Βραζιλίας.

Στα 19 του χρόνια τον ξεχώρισε η Μαρσέιγ και τον έφερε στο Βελοντρόμ με οψιόν αγοράς, αλλά τελικά αποκτήθηκε το επόμενο καλοκαίρι του 2015 από την πορτογαλική Μπράγκα από την οποία δόθηκε δανεικός την περίοδο 2016-17 στην Ουμ Σαλάλ του Κατάρ και πέρυσι στον Απόλλωνα Λεμεσού με τον οποίο έπαιξε συνολικά σε 36 ματς στο κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και στο Europa League πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Ο Αλεφ είναι διεθνής με την U20 της Βραζιλίας με την οποία αγωνίστηκε σε πέντε αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νέας Ζηλανδίας μέχρι τον χαμένο τελικό της διοργάνωσης από την Σερβία.

Αλεφ Σαλντάνια, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ και κάθε επιτυχία με την κιτρινόμαυρη φανέλα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags