20/07/18 - 19:50

«Πονάνε οι ομάδες της Αθήνας - Εχουν απέναντί τους τον ΠΑΟΚ και μια ολόκληρη πόλη»

Δηλώσεις που θα προκαλέσουν αντιδράσεις!

Sportdog Team
«Πονάνε οι ομάδες της Αθήνας - Εχουν απέναντί τους τον ΠΑΟΚ και μια ολόκληρη πόλη»
862views 0shares

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Τουρσουνίδης και μίλησε για τη δυναμη του ΠΑΟΚ που μεγαλώνει τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδο. Σχολίασε την καθυστέρηση που υπάρχει στα μεταγραφικά, ενώ έδωσε και την πρόβλεψη του για τους αγώνες με τη Βασιλεία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν η ποιότητα της ομάδας είναι αρκετή για να ξεπεράσει τη Βασιλεία: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει την Βασιλεία, όμως μιλάμε για μια καινούργια χρονιά και ένα στάδιο προετοιμασίας. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το θετικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει έναν κορμό από την καλή περυσινή χρονιά. Για αυτό μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι φέτος η ομάδα θα είναι ποιοτική, ανταγωνιστική και θα δείξει καλά στοιχεία».

Για το γεγονός ότι ΠΑΟΚ έχει σχεδόν την ίδια ενδεκάδα: «Αν εξαιρέσουμε τον Ουάρντα που ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ, η ομάδα είναι ακριβώς ίδια με πέρυσι. Από την στιγμή που οι μεταγραφές των Χαντερίντι και Ζαμπά δεν είναι 100% έτοιμοι, ο προπονητής σκέφτεται πολύ σωστά να χρησιμοποιήσει τους ίδιους παίκτες. Είναι η ομάδα που έκλεισε τέλεια την περυσινή χρονιά, με συνοχή, ποιότητα και παίκτες που γνωρίζονται μεταξύ τους».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει κάποιες επιπρόσθετες μεταγραφές: «Η καθυστέρηση στο μεταγραφικό δεν ήταν πρόβλημα. Ίσως λόγω Μουντιάλ, το ότι η προετοιμασία έγινε νωρίς, όπως είναι νωρίς και το πρώτο παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η μεταγραφική περίοδος. Ο κορμός υπάρχει, όπως και η χημεία σε όλο το σύλλογο. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το παιχνίδι της Τρίτης με τη Βασιλεία αλλά και για όλη τη χρονιά. Μακάρι να οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάποιους παίκτες για να δείξουν ακόμα καλύτερα πράγματα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να διεκδικεί περισσότερα πράγματα τα επόμενα χρόνια: «Είναι βασικό να υπάρχει χημεία και ενότητα. Ανάμεσα σε όλους, τους παίκτες, τους φιλάθλους μέχρι και τον τελευταίο εργαζόμενο. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι οικογένεια και βγάζει υγεία. Ο κόσμος βλέπει μια πολύ καλή ομάδα που της έκλεψαν το πρωτάθλημα. Μια ομάδα που της έκλεψαν το πρωτάθλημα και πήγε στην Αθήνα και τους αποτελείωσε, κατακτώντας το Κύπελλο. Προσωπική μου άποψη ότι ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη ομάδα με διαφορά από όλους».

Για την δύναμη που απέκτησε ο ΠΑΟΚ και εκτός γηπέδου: «Δυνάμωσε πάρα πολύ ο ΠΑΟΚ. Ξέρουμε τι έχει προσφέρει ο κύριος Σαββίδης με την δυναμική που έχει. Ας αφήσουν οι ομάδες της Αθήνας να παιχτούν όλα μέσα στο γήπεδο όπως κάνει ο ΠΑΟΚ. Να κοιτάξουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Η δύναμη του ΠΑΟΚ τους στεναχωρεί και τους πονάει. Έχουν απέναντι τους έναν πανίσχυρο ΠΑΟΚ και μια ολόκληρη πόλη. Πλέον δε θα μπορεί κανένας να ταρακουνήσει την ομάδα»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ