Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκλεισε τον «Άγγλο» ο Παναθηναϊκός - Σούπερ deal από Νταμπίζα, πώς αφήνει το Νησί για το Τριφύλλι
| 2018-07-20 21:03:00

Έκλεισε τον «Άγγλο» ο Παναθηναϊκός - Σούπερ deal από Νταμπίζα, πώς αφήνει το Νησί για το Τριφύλλι

Sportdog Team
Έκλεισε τον «Άγγλο» ο Παναθηναϊκός - Σούπερ deal από Νταμπίζα, πώς αφήνει το Νησί για το Τριφύλλι

Όλες οι λεπτομέρειες για τη μεταγραφή, οι επόμενες κινήσεις!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την απόκτηση του 21χρονου αριστερού μπακ Ηλία Χατζηθεοδωριδη (ανήμερα της γιορτής του) καθώς συμφώνησε και με την αγγλική Μπρεντφορντ.

Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος και θα υπογράψει 3ετες συμβόλαιο όταν ολοκληρωθούν και οι ιατρικές εξετάσεις, με την Μπρεντφορντ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Αμέσως μετά ο Χατζηθεοδωριδης θα ενσωματωθεί στην ομάδα που προετοιμάζεται στο Τιλμπουργκ.

Ανάλογα θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός προκειμένου να ενισχύσει το ράστερ, δηλαδή θα αποκτήσει ποδοσφαιριστές με ελευθέρας, με ποσοστό μεταπώλησης.

Ο νεαρός αμυντικός από τα 16 του ήταν μέλος των ακαδημιών της Αρσεναλ. Τη σεζόν 2016-17 πήγε στη Μπρεντφορντ. O Χατζηθεοδωρίδης είχε αγωνιστεί με τους Λονδρέζους στο UEFA Youth League και στην U21 Premier League.

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωριδης ξεκίνησε από το Α.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ της Κατερίνης και ο προπονητής του ήταν ο Στέφανος Ταβουξής. Εντάχθηκε και αυτός το 2010 στην Elite Ακαδημία της Άρσεναλ, με την έναρξη της λειτουργίας της, τότε στο Λουτράκι. Έχοντας υπομονή και επιμονή για την κατάκτηση του μεγάλου στόχου οι κόποι του δικαιώθηκαν. Αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και θεωρείτο ένα από τα καλύτερα μπακ της ηλικίας του.

Τη Δευτέρα (16/7) ο Χατζηθεοδωρίδης έπαιξε στη φιλική ήττα της Μπρέντφορντ ΙΙ από τη Γουότφορντ ΙΙ με 4-1. Ο 21χρονος αριστερός μπακ είχε την ασίστ στο γκολ της ομάδας του και είχε καλή απόδοση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags