Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιβεβαίωση sportdog: Με Μπογιέ κόντρα στον Ατρόμητο η ΑΕΚ – Νοκ άουτ Κλωναρίδης-Γκάλο
| 2018-07-20 21:53:00

Επιβεβαίωση sportdog: Με Μπογιέ κόντρα στον Ατρόμητο η ΑΕΚ – Νοκ άουτ Κλωναρίδης-Γκάλο

Sportdog Team
Επιβεβαίωση sportdog: Με Μπογιέ κόντρα στον Ατρόμητο η ΑΕΚ – Νοκ άουτ Κλωναρίδης-Γκάλο

Ο νεοαποκτηθείς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για Περιστέρι.

Ολοκληρώθηκε στα Σπάτα η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, στην οποία ήταν παρόντες για πρώτη τους φορά οι νεοαποκτηθέντες Αλέφ Σαλντάνια και Εσεκιέλ Πόνσε. Ετρεξαν για λίγα λεπτά μαζί με τον γυμναστή Νίκο Πανουργιά, ενώ ο Πόνσε είχε κάνει νωρίτερα για αρκετή ώρα πρόγραμμα στο γυμναστήριο με τον γυμναστή αγωνιστικής επανένταξης Γιάννη Κωτσή.

Από το κανονικό πρόγραμμα ήταν επίσης απόντες ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που χθες ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και υποβλήθηκε σε θεραπεία, και ο Ροντρίγκο Γκάλο που συνέχισε τη θεραπεία του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για τον αυριανό φιλικό αγώνα στο Περιστέρι τον Ατρόμητο (20.00), στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Λούκας Μπογιέ, όπως σας είχε ενημερώσει το Sportdog.gr από το πρωί με σχετικό ρεπορτάζ.

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Αλμπάνης, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάια, Μπογιέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags