Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος ΠΑΟΚ, ποια ΑΕΚ και ποιος Ολυμπιακός; Αυτή η ομάδα έχει κάνει φοβερές μεταγραφές στην Ελλάδα!
| 2018-07-21 12:04:00

Ποιος ΠΑΟΚ, ποια ΑΕΚ και ποιος Ολυμπιακός; Αυτή η ομάδα έχει κάνει φοβερές μεταγραφές στην Ελλάδα!

Sportdog Team
Ποιος ΠΑΟΚ, ποια ΑΕΚ και ποιος Ολυμπιακός; Αυτή η ομάδα έχει κάνει φοβερές μεταγραφές στην Ελλάδα!

Η έκπληξη του καλοκαιριού και ο κίνδυνος να τιναχτούν όλα στον αέρα.  

Ο Άρης επέστρεψε φέτος στην Σούπερ Λιγκ, όχι απλά για να παλέψει για την σωτηρία του στην κατηγορία, αλλά για να κάνει μία καλή πορεία και να καταφέρει να πλασαριστεί πάνω από τη μέση της βαθμολογίας.

Οι Κίτρινοι σίγουρα θα έχουν δύσκολο έργο και αυτό το γνωρίζουν πρώτοι από όλους οι ίδιοι, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να παλέψουν και να δώσουν τις απαντήσεις τους σε όσους εκτιμούν πως θα έχουνε… μπελάδες ακόμα και με την παραμονή.

Άλλωστε, μέχρι στιγμής έχουν κινηθεί εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι και παρότι έχουν περιορισμένο μπάτζετ, έχουν ήδη αποκτήσει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Στα χαρτιά τουλάχιστον και βάσει βιογραφικών, φαίνονται εξαιρετικές κινήσεις και περιμένουμε να τους δώσουμε και στο χορτάρι.

Ο 64χρονος Ισπανός προπονητής Πάκο Ερέρα, που έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας, έχει φέρει αρκετούς παίκτες που γνωρίζει καλά από την πατρίδα του με τη μορφή δανεισμού, ενώ η διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη, μαζί με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο που ανέλαβε χρέη Τεχνικού Διευθυντή, μαζεύουν ό,τι καλό μπορούν από την Ελλάδα.

Οι Κίτρινοι έχουν ήδη αποκτήσει για την επίθεση τους γνωστούς μας Ναζλίδη και Ντιγκινί, ενώ έκλεισαν και τον Γιουνές, που είχε κάνει… παπάδες στην Ξάνθη. Από εκεί και πέρα έχουν αποκτήσει τους Koυέστα (τερματοφύλακας), Μενέντεζ (μεσοαμυντικός), Καψάλη (αμυντικός), Κολάσο (μέσος), Ματέο Γκαρσία (εξτρέμ), Ματίγια (μέσος) και τον δεξιό οπισθοφύλακα Κωνσταντινίδη, που μέχρι πρότινος ανήκε στον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα, ωστόσο το θέμα φυσικά παραμένει πόσο φερέγγυος θα είναι ο Καρυπίδης, ειδικά χωρίς – ως τώρα – τηλεοπτικό συμβόλαιο και με απαιτήσεις για ένα ποσό άνω των 1,8 εκατ. ευρώ, χτήματα που δεν θα βρει ποτέ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags