Facebook Pixel Sportdog.gr | Τότι: «Δεν μπορούσαμε να πούμε όχι στην πρόταση για Άλισον»
| 2018-07-22 03:32:00

Τότι: «Δεν μπορούσαμε να πούμε όχι στην πρόταση για Άλισον»

Sportdog Team
Τότι: «Δεν μπορούσαμε να πούμε όχι στην πρόταση για Άλισον»

Την άποψη του ότι σωστά έκανε και παραχώρησε τον Άλισον στην Λίβερπουλ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους.

Δηλώσεις στο «Sky Sports Italia» έκανε ο Φραντσέσκο Τότι. Ο θρύλος των «τζιαλορόσι» αναφέρθηκε σε αυτές στην μεταγραφή του Άλισον στην Λίβερπουλ, αλλά και στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους.

«Τα στοιχεία της αγοράς έχουν αλλάξει, 75 εκατ. ευρώ για έναν τερματοφύλακα δεν είχαν ξαναδοθεί, άρα δεν μπορούσαμε να πούμε όχι. Στεναχωριέμαι που χάσαμε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, αλλά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα, παρά την απώλειά του», δήλωσε ο θρύλος των «τζιαλορόσι» τόνισε αναφερόμενος στην μεταγραφή του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα στους «ρεντς». Συνεχίζοντας τα λεγόμενα ο Τότι πήρε θέση και για την απόκτηση του Κριστιάνο από την Γιουβέντους όπου και τόνισε ότι η μεταγραφή αυτή θα ωφελήσει το ιταλικό ποδόσφαιρο: «Δεν είμαι απογοητευμένος που δεν θα αντιμετωπίσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήδη έχω παίξει εναντίον του. Τον συνάντησα και είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί θα φέρει πολλά στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Είναι εξωπραγματικός, ο κορυφαίος μαζί με τον Μέσι»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags