Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανη ατάκα του Μαραντόνα σε Έλληνα παίκτη: «Μοιάζεις στον Ζιρού»
| 2018-07-21 22:51:00

Απίθανη ατάκα του Μαραντόνα σε Έλληνα παίκτη: «Μοιάζεις στον Ζιρού»

Sportdog Team
Απίθανη ατάκα του Μαραντόνα σε Έλληνα παίκτη: «Μοιάζεις στον Ζιρού»

Σε ποιον ποδοσφαιριστή είπε αυτήν την ατάκα ο... θεός.

Είναι ο πρώτος Έλληνας που συνεργάζεται με τον "θρύλο" του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Γιάννης Κάργας, βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στη Λευκορωσία, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Ντίναμο Μπρεστ.

Την προεδρία της ανέλαβε, εσχάτως ο "Πίμπε ντε Όρο". Ο 23χρονος Έλληνας αμυντικός φιλοξενήθηκε στο Sport24 Radio 103,3 κι αποκάλυψε τι του είπε ο Ντιέγκο Μαραντόνα όταν τον συνάντησε.

Αναλυτικά όσα είπε για την εμπειρία του στην Μπρεστ, αλλά και τα ματς με τον Ατρόμητο (26/7 το πρώτο ματς και 2/7 η ρεβάνς) στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον νέο πρόεδρο της ομάδας, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα: "Όλοι ήμασταν χαρούμενοι μόλις το μάθαμε. Όταν μας επισκέφτηκε, ο κόουτς ενθουσιάστηκε πολύ. Το ίδιο και εμείς. Μερικοί δεν το πιστεύαμε. Ήρθε και μας χαιρέτησε έναν έναν όλους τους παίκτες. Είναι μία μεγάλη προσωπικότητα.

Κι αυτός ήταν πολύ χαρούμενος, που ήρθε να μας δει, αφού ήταν η πρώτη του φορά που ήταν κοντά στην ομάδα. Και ο κόσμος τον υποδέχθηκε όμορφα, οπότε κι αυτός το διασκέδασε. Έκανε αισθητή την παρουσία του".

Για τη φωτογραφία που βγήκε μαζί του: "Πρώτα βγάλαμε μία ομαδική και την ώρα που έφευγε του ζήτησα να βγούμε και μία μαζί. Δεν το αρνήθηκε. Μάλιστα μου είπε ότι μοιάζω εμφανισιακά με τον Ζιρού"

Για το αν τον ρώτησε για τον αντίπαλο της ομάδας, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, τον Ατρόμητο: "Δε μου είπε κάτι για το ματς με τον Ατρόμητο. Άλλοι άνθρωποι από την ομάδα, με έχουν πλησιάσει και με έχουν ρωτήσει για τον Ατρόμητο. Τους είπα ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα. Άλλωστε το ότι τερμάτισε ένα βαθμό κάτω από τον Ολυμπιακό στο περσινό πρωτάθλημα τα λέει όλα".

Για το αν θα έρθει ο Μαραντόνα στην Ελλάδα, για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Η ομάδα είπε ότι θα έρθει, αλλά θα το δούμε. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μας είπε ότι θα πάει να ξεκουραστεί για ένα μήνα στην Αργεντινή και μετά θα επιστρέψει για να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα".

Για τη ζωή στη Λευκορωσία: "Είναι μία καλή χώρα για να παίξεις ποδόσφαιρο. Και ο καιρός είναι καλός, αφού δεν έχει το κρύο που λένε. Δεν το έχω μετανιώσει σε καμία περίπτωση".

Για τους αγώνες με τον Ατρόμητο: "Φαβορί δεν υπάρχει. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Αν παίξει καλά ο Ατρόμητος θα νικήσει".

Για το αν έχει κόσμο το γήπεδο: "Σε κάθε παιχνίδι έχουμε επτά με οκτώ χιλιάδες. Στο ματς με τον Ατρόμητο θα έχουμε sold out, δηλαδή δέκα χιλιάδες".

Για το αν θα προέτρεπε και άλλους Έλληνες να πάνε στο εξωτερικό: "Είναι καλό να πάνε κι άλλοι στο εξωτερικό για να πάρουν εικόνες και να δουν άλλες νοοτροπίες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags