Facebook Pixel Έξαλλος με τον Κάιπερς ο Μελισσανίδης - Του ετοιμάζει... χουνέρι
| 2018-07-21 22:15:00

Έξαλλος ο Μελισσανίδης με ξένο και Ολυμπιακό – Του… κόβει την μπάλα, κάνει «παιχνίδια» με την ΑΕΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έξαλλος ο Μελισσανίδης με ξένο και Ολυμπιακό – Του… κόβει την μπάλα, κάνει «παιχνίδια» με την ΑΕΚ

Τρελάθηκε ο Τίγρης και τον στέλνει μόνιμα στην εξέδρα.

Στο σήριαλ του καλοκαιριού έχει εξελιχθεί η υπόθεση Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος μετά από μία εξαιρετική σεζόν στον Εργοτέλη, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, το οποίο όμως πλέον είναι… μετέωρο.

Οι Κρητικοί έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό με την ΑΕΚ για τη μεταγραφή του και μάλιστα λέγεται ότι έχουν εισπράξει ήδη και τα χρήματα, όμως ο Βέλγος φορ έχει αντίθετη άποψη και δεν θέλει ούτε να ακούει για την Ένωση, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει και ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, τόσο ο ίδιος όσο και ο μάνατζερ δεν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ και σημειώνουν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Μόλις χθες μάλιστα, ο ατζέντης του Κάιπερς, Ζακ Λίχτενσταϊν δήλωνε ότι: «Ο Ούγκο λέει πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη συμφωνία ως χαρτί υγείας. Θεωρούμε ξεκάθαρα πως το ότι συνεχίζουν να αναφέρονται σε συμφωνία με την ΑΕΚ, πρόκειται για ψυχολογική πίεση από τον Εργοτέλη στον Ούγκο, επειδή τόνισε πως δεν πρόκειται να παίξει ποτέ στην ΑΕΚ. Αυτές οι πρακτικές δεν είναι αποδεκτές και θα κάνουμε αναφορά στο αρμόδιο όργανο της FIFA»!

Η συγκεκριμένη δήλωση ήταν απάντηση στα όσα είχε πει ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκκι Παπαβασιλείου, που μεταξύ άλλων είχε τονίσει ότι «είναι σε ισχύ η συμφωνία της ομάδας μου με την ΑΕΚ. Έτσι δεν τον έχω στα πλάνα μου για την νέα σεζόν. Αν αλλάξει κάτι και με ενημερώσει η διοίκηση σχετικά τότε θα πράξω αναλόγως»!

Απίστευτο το μπάχαλο λοιπόν με τον Κάιπερς, ο οποίος θα μπορούσε τώρα να κάνει προετοιμασία με την ΑΕΚ, ωστόσο ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στην Κρήτη, για να μπει έστω σε προπονήσεις με τον Εργοτέλη.

Στην Ένωση πάντως, μετά τα όσα έχουν γίνει και τα όσα προκλητικά έχει δηλώσει ο Βέλγος το τελευταίο διάστημα για τον σύλλογο, δεν υπάρχει περίπτωση πλέον να δώσουν την φανέλα στον παίκτη, ωστόσο θέλουν να του κάνουν ένα μεγάλο… χουνέρι και να στείλουν έτσι μήνυμα σε φίλους και εχθρούς.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, είναι έξαλλος με την υπόθεση και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, καθώς θέλει να… κόψει την μπάλα στον πιτσιρικά και ο Κάιπερς γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα πάει μόνιμα στην εξέδρα για τα επόμενα χρόνια από την επόμενη ομάδα του, χωρίς καν να φτάσει να (θέλει έστω να) παίξει σε αυτήν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags