Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάει για διπλό «μπαμ» ο Ολυμπιακός – Αυτούς θέλει, τρέχουν οι εξελίξεις!
| 2018-07-21 22:25:00

Πάει για διπλό «μπαμ» ο Ολυμπιακός – Αυτούς θέλει, τρέχουν οι εξελίξεις!

Sportdog Team
Πάει για διπλό «μπαμ» ο Ολυμπιακός – Αυτούς θέλει, τρέχουν οι εξελίξεις!

Μεταγραφικός «πυρετός» στο Λιμάνι!

Η σημερινή συντριβή με 4-0 από τη Γκενκ «προσγείωσε» τον Ολυμπιακό και φανέρωσε την ανάγκη που υπάρχει για μεταγραφές, ιδιαίτερα στις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι φιλοδοξούν να κάνουν διπλή «ρελάνς», καθώς εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του Γιασίν Μεριά και του Γουίλιαν Αράο.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, σε αμφότερες τις υποθέσεις οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται τα ζητήματα να έχουν οριστική κατάληξη μέσα στα επόμενη 24ωρα.

Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει νέο δίαυλο επικοινωνίας με τη Φλαμένγκο, εκεί όπου ανήκει ο Αράο, και εκφράζεται αισιοδοξία πως παρά τα... εμπόδια που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα, είναι πολύ πιθανό ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου, αφού θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και αποτελεί τον «εκλεκτό» του Πορτογάλου κόουτς για το κέντρο.

Αναφορικά τον Μεριά, η Σφαξιέν φέρεται να έχει ρίξει ξανά «γέφυρες» επικοινωνίας, αλλάζοντας τη στάση της, η οποία ήταν η αιτιία να «ναυαγήσει» η μεταγραφή πριν λίγες μέρες.

Αντίστοιχα, στην υπόθεση του Βραζιλιάνου χαφ, Γουίλιαν Αράο, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ανοίξει νέο δίαυλο επικοινωνίας με τη Φλαμένγκο και υπάρχει η αισιοδοξία ότι τα εμπόδια που είχαν παρουσιαστεί το προηγούμενο διάστημα θα ξεπεραστούν, αφού ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στην Ευρώπη και επιθυμεί τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags