Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έχει ανάγκη δυνατό φορ η ΑΕΚ – Σκυλί ο Σιμόες, ορεξάτος ο Μπογιέ – Απογοήτευση ο Γιακουμάκης»
| 2018-07-22 00:05:00

«Έχει ανάγκη δυνατό φορ η ΑΕΚ – Σκυλί ο Σιμόες, ορεξάτος ο Μπογιέ – Απογοήτευση ο Γιακουμάκης»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Έχει ανάγκη δυνατό φορ η ΑΕΚ – Σκυλί ο Σιμόες, ορεξάτος ο Μπογιέ – Απογοήτευση ο Γιακουμάκης»

Κιτρινόμαυρος ρεπόρτερ αναλύει το φιλικό της Ένωσης στο Περιστέρι.

Τα θετικά και τα αρνητικά της ΑΕΚ στο φιλικό με τον Ατρόμητο ανέλυσε ο Ερρίκος Σουλολάρι. Ο ρεπόρτερ του aek-live.gr μίλησε στο sportdog για την αναμέτρηση του Περιστερίου, για την οποία υποστήριξε, ότι το θετικό ηταν η αμυντική λειτουργία της Ένωσης, η οποία όμως παρουσιάζει επιθετική δυστοκία. Παράλληλα ο δημοσιογράφος σχολίασε την εικόνα που έδειξαν οι μεταγραφές στο χορτάρι, όπως ο Λούκας Μπογιέ που ντεμπούταρε με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Διαβάστε τη συνέντευξη που μας έδωσε:

Τι κρατάς από το φιλικό της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο;

«Κρατάμε, ότι και στα δύο ημίχρονα η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή ανασταλτικά. Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τον Ατρόμητο. Δεν είδαμε τον Μπάρκα και τον Τσιντώτα να κάνουν επέμβαση. Τα μπακ ήταν πολύ καλά. Και οι Οικονόμου-Λαμπρόπουλος που ξεκίνησαν και οι Τσιγκρίνσκι-Τσόσιτς που τους αντικατέστησαν. Οπότε αυτό είναι πολύ θετικό, δείχνει, ότι η Ένωση αμυντικά κρατιέται. Έχει όμως πρόβλημα στην επίθεση. Χάθηκαν πάλι 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες. Το γεγονός, ότι η ΑΕΚ έχει τρίτο συνεχόμενο φιλικό χωρίς γκολ, δείχνει, ότι η ομάδα έχει ανάγκη ένα πολύ δυνατό φορ. Δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν έχει επαφή με τα δίχτυα».

Τις μεταγραφές πως τις είδες;

«Ο Αλμπάνης ήταν πολύ καλος στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν κινητικός και έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία στο 44' όταν βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, προσπάθησε να τον κρεμάσει με λόμπα, αλλά δεν του βγήκε. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε τον Μπογιέ να μπαίνει αλλαγή μετά το 70'. Το μόνο που κρατάμε είναι, ότι ήταν ορεξάτος. Ζητουσε μπάλα, έκανε κίνηση στον κενό χώρο, δεν καθόταν να περιμένει να του έρθει πάνω του. Δεν ήταν αδιάφορος. Επίσης σημαντικό είναι, ότι τον είδαμε σε πιο ελεύθερο ρόλο. Έπαιξε πίσω από τον προωθημένο Λιβάγια. Λογικά όταν μπούνε Πόνσε και Άλεφ, θα τον δούμε ως εξτρέμ. Στο Περιστέρι όμως τον είδαμε ως δεκαράκι.

Οι υπόλοιποι παίκτες πως απέδωσαν;

«Πολύ καλοί ήταν οι Μπακάκης, Λιβάγια, Σιμόες δείχνουν, ότι έχουν ρυθμό στα πόδια τους. Ειδικά ο Πορτογάλος ήταν και πάλι σκυλί στο κέντρο. Ο Μπακασέτας ήταν αρκετά κινητικός. Είχε αναλάβει τις στημένες φάσεις, λόγω της απουσίας του Μάνταλου».

Για σένα ποιος παίκτης ήταν η απογοήτευση;

«Η ΑΕΚ δεν έδειξε πολλά στην επίθεση. Εκτός από την ευκαιρία του Αλμπάνη, μεγάλη φάση έχασε και ο Γιακουμάκης, στο 67', ο οποίος για μένα ήταν η απογοήτευση του φιλικού. Πήρε ξανά την ευκαιρία του, έπαιξε βασικός μέχρι το 70' που έγινε αλλαγή. Έδειξε πολύ βαρύς. Αυτή η ευκαιρία που έχασε δεν χάνεται. Ήταν σε κενή εστία και αστόχησε με το κεφάλι».

Ο Τσιγκρίνσκι πως τραυματίστηκε;

«Σε μία κόντρα με παίκτη του Ατρομητου».

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags