Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μαζί Μπεργκ και Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ – Αυτός είναι παικταράς, να τον πουλήσουν μόνο με 9 εκατ.»
| 2018-07-22 10:10:00

«Μαζί Μπεργκ και Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ – Αυτός είναι παικταράς, να τον πουλήσουν μόνο με 9 εκατ.»

του Κωστή Ραπτόπουλου
«Μαζί Μπεργκ και Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ – Αυτός είναι παικταράς, να τον πουλήσουν μόνο με 9 εκατ.»

Ο Κ.Ραπτόπουλος απαντάει στους αναγνώστες του Sportdog.gr.

Το Sportdog.gr άνοιξε διάλογο με τους αναγνώστες του και περιμένει τις ερωτήσεις σας για όλα τα θέματα που απασχολούν τις αγαπημένες σας ομάδες, αλλά και την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ακολουθούν παρακάτω οι ερωτήσεις που έγιναν προς τον Κωστή Ραπτόπουλο και οι απαντήσεις του μέσω του Sportdog.gr.

- Μιχάλης - Τι θα γίνει με Ουάρντα; Τι ξέρεις; Ποια είναι η γνώμη σου;
 
Η απάντηση του Ραπτόπουλου: Ο Ουάρντα θα πρέπει να μείνει οπωσδήποτε αφού έφυγε αυτό το πτώμα, ο Ενρίκε. Γιατί παρά το γεγονός, ότι λένε πως είναι ιδιόρρυθμος, είναι πολύ πειθαρχημένος αγωνιστικά. Μαρκάρει, βγαίνει με ταχύτητα, κλίνει μέσα, είναι απρόβλεπτος και μπορεί να σου πάρει μόνος του ένα παιχνίδι. Δεν πρέπει να δοθεί, αν δεν πάρει ο ΠΑΟΚ 8-9 εκατ.Ευρώ (τον κοστολογεί στα 7). Πρέπει να μείνει όμως γιατί μόνο με τον Μπίσεσβαρ δεν βγαίνει...
 
-Κώστας - Παίζει τίποτα με Μπίσεσβαρ;
 
Η απάντηση του Ραπτόπουλου: Όχι. Ο Μπίσεσβαρ θα μείνει στον ΠΑΟΚ.
 
Προκόπης - Με Μίχελ τι παίζει ρε Κωστή; Γιατί ακούγεται ότι δεν πετυχαίνει παίκτη;
 
Η απάντηση του Ραπτόπουλου:  Έχετε δει την ταινία «ο Φαντασμένος» με τον Κωνσταντάρα; Ο Μίχελ είναι ο δημοσιογράφος Ξεφτέρης που τρώει τα λεφτά του Κωνσταντάρα.
 
-Παντελής - Με Πρίγιο, Μπεργκ και όλο αυτό το στόρι, τι έχεις να πεις; Θα φύγει ο Σέρβος;
 
Η απάντηση του Ραπτόπουλου:  Ο Πρίγιοβιτς, ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, δεν θέλει να πάει προς την Κίνα. Περίμενε μία πρόταση καλή από εξωτερικό και ομάδες της Αγγλίας. Επειδή όμως δεν έκανε καλό Μουντιάλ δεν ήρθε πρόταση. Όσον αφορά τον Μπεργκ, για να έρθει, πρέπει να τον πληρώσουν. Αντί να δώσει ο Σαββίδης τα 500 χιλιάρικα στην Παναγία της Τήνου, για να αγιάσει τα καντήλια, ας δώσει 1 εκατ.Ευρώ για να πάρει τον Σουηδό. Ο Μπεργκ μπορεί να παίξει με τον Πρίγιοβιτς και σε πολλά συστήματα. Αλλά ο Λουτσέσκου είναι μονοδιάστατος προπονητής, δεν έχει φαντασία, για να παίξει με την ομάδα του και να δοκιμάσει λύσεις.

Το Sportdog.gr περιμένει τις ερωτήσεις σας στο [email protected] αλλά και στο προφίλ του στο facebook (https://www.facebook.com/sportdog/). 

Mέσα από αυτή τη διαδραστική στήλη που εγκαινιάζει το κορυφαίο παρασκηνιακό site, θα έχετε καθημερινά τις απαντήσεις που ψάχνετε, άφιλτρα, ελεύθερα και ανεξάρτητα.

Ρωτώντας - στο [email protected] (και στο https://www.facebook.com/s portdog/) πας στην είδηση!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags