Facebook Pixel Sportdog.gr | «Να φέρουμε το πρωτάθλημα, μου αρέσει ο Λάζαρος»!
| 2018-07-22 11:27:00

«Να φέρουμε το πρωτάθλημα, μου αρέσει ο Λάζαρος»!

Sportdog Team
«Να φέρουμε το πρωτάθλημα, μου αρέσει ο Λάζαρος»!

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί παραχώρησε συνέντευξη στη Real News και αναφέρθηκε στον στόχο του πρωταθλήματος, αλλά και στο γεγονός πως του αρέσει να παίζει μαζί με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού στη Real News:

Για τη νέα σεζόν: «Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά σε αυτή τη χρονιά. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα. Να φέρουμε πάλι τον τίτλο πίσω στον Πειραιά. Θέλουμε να έχουμε μια καλή σεζόν και γι΄ αυτό δουλεύουμε πολύ αυτές τις μέρες. Μια καλή προετοιμασία είναι βασικό συστατικό για μια πετυχημένη χρονιά. Θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά, γι΄αυτό και θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στα επόμενα φιλικά που έχουμε να δώσουμε. Να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά του Europa League, για να μπορέσουμε να πάμε την ομάδα στη φάση των ομίλων. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, πάντα θες να κερδίζεις. Σε κάθε ματς. Αυτό θέλουμε για τη σεζόν αυτή».

Για τις αλλαγές που έχουν γίνει: «Πρώτα απ΄ όλα υπάρχει νέος τεχνικός. Εχουν έρθει νέοι ποδοσφαιριστές, έχουν γίνει αρκετές μεταγραφές ήδη. Εχει δοθεί μια ενέργεια στην ομάδα. Ο προπονητής προσπαθεί να περάσει τα στοιχεία που θέλει, ώστε ο Ολυμπιακός να είναι πολύ πιο δυνατός».

Για τη συνεργασία του με τον Λάζαρο: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Όταν έχεις συνεργαστεί με καλούς παίκτες, που έχουν ποιότητα, είναι εύκολο να συνεργαστείς και με τον Λάζαρο. Μου αρέσει πολύ να παίζω μαζί του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags