Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αυτόν τον Βέλγο φέρτε στην Ελλάδα, ωραίος χαφ – Ήμαρτον να πηγαίναμε Μουντιάλ!»
| 2018-07-22 16:01:00

«Αυτόν τον Βέλγο φέρτε στην Ελλάδα, ωραίος χαφ – Ήμαρτον να πηγαίναμε Μουντιάλ!»

Sportdog Team
«Αυτόν τον Βέλγο φέρτε στην Ελλάδα, ωραίος χαφ – Ήμαρτον να πηγαίναμε Μουντιάλ!»

Απαντήσεις για το... γαλλικό κράξιμο και όχι μόνο. 

Το Sportdog.gr άνοιξε διάλογο με τους αναγνώστες του και περιμένει τις ερωτήσεις σας για όλα τα θέματα που απασχολούν τις αγαπημένες σας ομάδες, αλλά και την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ερώτηση: Τι έχεις να πεις τώρα για τους μαύρους κι αν μπορούν να σηκώσουν κούπα κι αν βάζουν γκολ και δοκάρια κι όλα αυτά που μας έλεγες;
 
Έγινε κι αυτό! Οι παραδόσεις τελικά είναι για να σπάνε…

Ερώτηση: Ήταν η Γαλλία η καλύτερη ομάδα του Μουντιάλ; Αν όχι, ποια ήταν η κορυφαία;

Όχι, η Γαλλία δεν ήταν η καλύτερη ομάδα! Χαρακτηριστικό της ήταν η δύναμη και όχι η τεχνική. Τα μεγάλα της όπλα ήταν η τριάδα του κέντρου με Πογκμπά, Ματουιντί και Καντέ και ο Γκριεζμάν σε ρόλο «ψευτοδεκαριού», που του ανέθεσε ο Ντεσάμπ. Κατά τη γνώμη μου ο Γκριεζμάν είναι ο πιο τεχνίτης παίκτης των Γάλλων.

Πιστεύω ότι αν η Βραζιλία περνούσε από το Βέλγιο (που μπορούσε να το αποκλείσει με βάση τις ευκαιρίες που έχασε και αυτά που έπιασε ο Κουρτουά) θα ήταν αυτή που θα σήκωνε το άγιο δισκοπότηρο. Η Βραζιλία ήταν η μοναδική ομάδα που επέβαλε το παιχνίδι της σε κάθε αντίπαλο, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ούτε η Γαλλία ούτε η Κροατία ούτε το Βέλγιο. 

Ερώτηση: Όρθιος τα ‘ φαγε ο Σούμπασιτς ρε Γιώργο. Κι ο Γιορίς τι έκανε; Ούτε στην Ελλάδα αυτά!

Όρθιος το έφαγε; Λάθος, όρθιος ΤΑ έφαγε όλα! Αμφότεροι οι τερματοφύλακες ήταν της πλάκας στον τελικό, παρουσιάστηκαν σε πολύ κακή κατάσταση.
 
Υπάρχει και μια σατανική σύμπτωση με τους τερματοφύλακες των χαμένων φιναλίστ: Το 2010 η Ολλανδία έχασε από την Ισπανία με τερματοφύλακα τον Στεκέλενμπουργκ που έπαιζε στη Μονακό. Το 2014 η Αργεντινή ηττήθηκε από τη Γερμανία και είχε γκολκίπερ τον Ρομέρο, που έπαιζε στη Μονακό. Πού παίζει ο Σούμπασιτς, που έχασε φέτος το κύπελλο με την Κροατία; Στη Μονακό!

 
Ερώτηση: Ξεχώρισες κανέναν για ελληνική ομάδα; Πες μερικά ονόματα που θα πρότεινες.
 
Ένας παίκτης, που δεν είναι πρωτοκλασάτο όνομα και θα μπορούσε να έρθει σε ελληνική ομάδα (αρκεί να πληρωθεί τα ανάλογα χρήματα) είναι ο Βέλγος Τσαντλί που παίζει στη Γουέστ Μπρομ.

Ωραίος χαφ, γρήγορος, παίζει το ίδιο καλά και στις πλευρές και η ομάδα του υποβιβάστηκε από την Premier League.
 
Ερώτηση: Τι έχεις να πεις για Ελλάδα και Σκίμπε, που βγήκαν έξω από αυτή την Κροατία;
 
Ήταν γελοίο πριν τα μπαράζ να πιστεύουμε ότι πρέπει να πάμε εμείς στο Μουντιάλ και όχι η Κροατία. Ήμαρτον!!!

Το Sportdog.gr περιμένει τις ερωτήσεις σας στο [email protected] αλλά και στο προφίλ του στο facebook (https://www.facebook.com/sportdog/). 
Mέσα από αυτή τη διαδραστική στήλη που εγκαινιάζει το κορυφαίο παρασκηνιακό site, θα έχετε καθημερινά τις απαντήσεις που ψάχνετε, άφιλτρα, ελεύθερα και ανεξάρτητα.

Ρωτώντας - στο [email protected] (και στο https://www.facebook.com/s portdog/) πας στην είδηση!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags