Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωσε τους παίκτες του ο Δώνης: «Με εκπλήσσουν ευχάριστα» - Τι είπε για τους νέους
| 2018-07-22 20:18:00

Αποθέωσε τους παίκτες του ο Δώνης: «Με εκπλήσσουν ευχάριστα» - Τι είπε για τους νέους

Sportdog Team
Αποθέωσε τους παίκτες του ο Δώνης: «Με εκπλήσσουν ευχάριστα» - Τι είπε για τους νέους

Η ικανοποίηση και το… παράπονο του Έλληνα τεχνικού.

Ο Παναθηναϊκός άφησε θετικές εντυπώσεις παρά την ήττα με 2-1 από την Αντβέρπ και ο Γιώργος Δώνης εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθειά των παικτών του, τονίζοντας ότι τον εκπλήσσουν ευχάριστα με την παρουσία τους και πως η ομάδα θα είναι καλύτερη όσο περνά ο καιρός.

Παρ’ όλα αυτά, ο Έλληνας τεχνικός επεσήμανε πως οι Πράσινοι δεν πρέπει να δέχονται γκολ από εύκολες φάσεις, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, όσα είπε μετά το παιχνίδι:

«Το βασικό είναι σε κάθε παιχνίδι να βγάζουμε συμπεράσματα στο πως λειτουργεί η ομάδα. Περίμενα να είμαστε πιο κουρασμένοι γιατί έχουμε δουλέψει καλά. Μετά τα πρώτα 12-14 λεπτά είχαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας και ελέγχαμε το παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές τα παιδιά προσπαθούν να κάνουν αυτά που ζητάμε στην προπόνηση. Υπάρχει και κούραση. Είναι ένα κομμάτι που όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι στο 3-4-3, θα έχουμε περισσότερες δυνάμεις. Δεν πρέπει να δεχόμαστε γκολ από εύκολες φάσεις, από φάσεις που είναι εύκολα αντιμετωπίσιμες. Όταν αφορά μία μονομαχία στον αέρα που αντί να πηδά ένας και να πηδούν δύο, ώστε να μην υπάρχει κάλυψη, οι τρεις μας στόπερ είναι βασικό να λειτουργήσουν σωστά».

Για τον Στάικο: «Δεν θέλω να μιλήσω ατομικά. Θα πω ότι για τα νέα παιδιά, έχουμε έναν στόχο. Να εξελιχθούν αυτά τα παιδιά. Είναι ευκαιρία να διεκδικήσουν. Όποιος εξελίσσεται πιο γρήγορα θα πάρει πιο γρήγορα και την ευκαιρία. Τα παιδιά με εκπλήσσουν ευχάριστα».

Για την Χατζηθεοδωρίδη: «Έκανε προετοιμασία. Είχε παίξει σε δύο φιλικά. Του είχα πει από χθες πως θα παίξει είκοσι λεπτά και τελικά ήρθε ο τραυματισμός του Ινσούα και έπαιξε περισσότερο. Πρέπει να τον βοηθήσουμε και αυτόν να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags