Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για Καρέλη
| 2018-07-23 23:30:00

Στη βιτρίνα ο killer για τον ΠΑΟΚ μετά την κλήρωση - Η αλήθεια για τον μπόμπερ - Θα σκάσει η βόμβα;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στη βιτρίνα ο killer για τον ΠΑΟΚ μετά την κλήρωση - Η αλήθεια για τον μπόμπερ - Θα σκάσει η βόμβα;

Η ομάδα του τον δίνει... χθες και τα σενάρια τον στέλνουν. Θα γίνει;

Ο ΠΑΟΚ έμαθε τους αντιπάλους για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας είτε αυτή τον βρει στα προκριματικά του Champions League, εάν περάσει τη Βασιλεία, είτε στα αντίστοιχα του Europa League, εάν αποκλειστεί.

Εξυπακούεται πως ο μεγάλος στόχος του Δικεφάλου είναι να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ελβετών, κάτι που σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει τη Σπαρτάκ Μόσχας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία, η οποία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια ηχηρή μεταγραφή άμεσα με ορίζοντα την ενίσχυσή του ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Η φημολογία αυτή συνδέθηκε από πολλούς με δημοσιεύματα από το Βέλγιο, τα οποία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Νίκο Καρέλη.

Παρ’ όλα αυτά, προς ώρας το εν λόγω σενάριο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες του sportdog.gr.

Σύμφωνα με πηγές από το Βέλγιο, δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του Δικεφάλου και της Γκενκ για τον διεθνή επιθετικό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η βελγική ομάδα «ψάχνεται» να παραχωρήσει τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού και στο πλαίσιο αυτό έχει ανοίξει κουβέντα με αρκετούς συλλόγους για να δει εάν είναι «ζεστοί» για την απόκτηση του Καρέλη.

Ωστόσο, οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι η Γκενκ δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια της για τον παίκτη, ούτε από τον ΠΑΟΚ ούτε από κάποια άλλη ομάδα. Πάντως, από τη στιγμή που οι Βέλγοι επιμένουν, η Γκενκ θέλει όντως να παραχωρήσει τον Καρέλη και ο Δικέφαλος επιβεβαιωμένα ψάχνει για επιθετικό, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και η υπόθεση έχει ακόμα δρόμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags