Facebook Pixel «Μπαράζ» μεταγραφών από Ολυμπιακό, ποιοι έρχονται - Σκάει… πώληση απόψε - «Χτύπημα» για Μαρτίνς!
| 2018-07-24 10:37:00

«Μπαράζ» μεταγραφών από Ολυμπιακό, ποιοι έρχονται - Σκάει… πώληση απόψε - «Χτύπημα» για Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Μπαράζ» μεταγραφών από Ολυμπιακό, ποιοι έρχονται - Σκάει… πώληση απόψε - «Χτύπημα» για Μαρτίνς!

Γιατί είναι σημαντική η... Αϊντχόφεν; Ρεπορτάζ με ονόματα. 

Με τον χρόνο πλέον να πιέζει, αφού βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου και το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, οι Πειραιώτες δουλεύουν παράλληλα τουλάχιστον τέσσερις ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις, που αφορούν παίκτες που έρχονται, αλλά και που φεύγουν.

Όσον αφορά τις αφίξεις, του Μεριά και του Αράο παραμένουν σε πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξει οριστική συμφωνία. Μάλιστα, για τον Τυνήσιο όλοι περίμεναν πως θα είχε τελειώσει από χθες, ωστόσο απομένουν κάποια τυπικά, με το deal ωστόσο να κλειδώνει άμεσα. Εξίσου θετικά είναι τα μηνύματα πλέον και για τον Βραζιλιάνο χαφ, καθώς η Φλαμένγκο είναι έτοιμη να κάνει δεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού, αφού ξεπεράστηκε το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί σχετικά με τον διακανονισμό της καταβολής των χρημάτων.

Από εκεί και πέρα, στασιμότητα παρατηρείται στην υπόθεση του Κόκα, ο οποίος παραμένει στο στόχαστρο των Πειραιωτών για την κορυφή της επίθεσης, όμως από τη στιγμή που δεν φεύγει κάποιος από τους φορ και η Μπράγκα κάνει την «ζόρικη», δεν θα τελειώσει άμεσα.

Φιλικό με εκλεκτούς καλεσμένους, αποχωρήσεις στα στόπερ

Εξελίξεις υπάρχουν όμως και με τις αποχωρήσεις, καθώς θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι για να ολοκληρωθεί το deal του Ολυμπιακού με την Ουντινέζε για τον Νικολάου, το οποίο θα αφορά στον δανεισμό του Έλληνα αμυντικού με οψιόν αγοράς, ενώ σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και η αποχώρηση του Ένγκελς, όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr.

Ειδήσεις πάντως σχετικά με τις πωλήσεις, ενδέχεται να «βγουν» και από το σημερινό δυνατό φιλικό του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν (20.00), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, στο γήπεδο θα βρεθούν πάρα πολλοί σκάουτερ ομάδων, αλλά και γνωστοί μάνατζερ. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως κάποιοι θα έχουν κάνει το ταξίδι αυτό αποκλειστικά και μόνο για να δουν παίκτες που βρίσκονται… στη βιτρίνα του Ολυμπιακού, όπως είναι οι Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ, που αμφότεροι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. 

«Χτύπημα» με νόημα για Μαρτίνς

Το sportdog.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και πολλές ημέρες σχετικά με τον προβληματισμό που υπάρχει για τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, όσον αφορά σε κάποια θέματα της προετοιμασίας. Η ήττα στο φιλικό του Σαββάτου μεγάλωσε τη «μουρμούρα», όμως στο Λιμάνι φαίνεται πως -για την ώρα- στηρίζουν απόλυτα τον Πορτογάλο.

Κάπως έτσι μάλλον εξηγείται και το σημερινό «χτύπημα» στον Κόκκινο Πρωταθλητή – Γαύρο, πως ο Καρεμπέ έχει από κοντά τον Μαρτίνς. Η συγκεκριμένη κίνηση πάντως από την διοίκηση, εφόσον φυσικά ισχύει το ρεπορτάζ, επιβεβαιώνει τις «μουρμούρες» για τον προπονητή, αλλά και την πρόθεση των Πειραιωτών να τον βοηθήσουν στο δύσκολο έργο που έχει, ώστε να φτιάξει έναν Ολυμπιακό από την αρχή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags