Facebook Pixel Τα σκάει για πέμπτο στόπερ στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης, έρχονται χαφ και εξτρέμ
| 2018-07-24 11:25:00

«Χαμός» στην ΑΕΚ - «Πέρασε» του Ουζουνίδη, έκανε πίσω ο «Τίγρης» - Ποιους... αδειάζουν

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Χαμός» στην ΑΕΚ - «Πέρασε» του Ουζουνίδη, έκανε πίσω ο «Τίγρης» - Ποιους... αδειάζουν

Μεταγραφικές εξελίξεις και τέσσερα πανάκριβα ονόματα. Όλα εδώ.

Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα για την ΑΕΚ από την κλήρωση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η Σέλτικ που είναι και η πιθανότερη αντίπαλός της, είναι μία καλή και έμπειρη ομάδα, που πριν το σφύριγμα του διαιτητή ξεκινάει στο ζευγάρι ως φαβορί. 

Η δύσκολη κλήρωση πάντως σε καμία περίπτωση δεν χάλασε το κλίμα στα Σπάτα, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν πολύ σκληρά μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και να φέρουν τούμπα τα προγνωστικά. 

Ανάλογη πρόθεση υπάρχει ωστόσο και στη διοίκηση, καθώς όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr με σχετικό ρεπορτάζ , ήδη υπάρχει ειλημμένη απόφαση για μία ακόμα δυνατή προσθήκη άμεσα, η οποία θα αφορά στο κέντρο της άμυνας.

Μετά τον τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι και την παραδοχή πως δεν βγαίνει η χρονιά με τους Τσόσιτς, Λαμπρόπουλο και Οικονόμου, οι Κιτρινόμαυροι άνοιξαν και πάλι την ατζέντα τους και ψάχνουν στην αγορά για τον πέμπτο στόπερ!

Πρόθεσή τους είναι να βρουν τον παίκτη γρήγορα, ωστόσο μοιάζει απίθανο να μπορέσουν να φτάσουν σε συμφωνία με κάποιον ποδοσφαιριστή που θα ταιριάζει στα αγωνιστικά και οικονομικά «θέλω» τους μέχρι τα προκριματικά, οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι να τρέξει η υπόθεση μετά τα δύο ματς με τη Σέλτικ.

Ωστόσο, ήδη έχει ξεκινήσει η προεργασία και πλέον θα εξετάζουν και θα συζητούν καθημερινά με παίκτες. Μάλιστα, πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν πως ήδη στην κιτρινόμαυρη λίστα υπάρχουν κάποια ονόματα κεντρικών αμυντικών που είχαν ξεχωρίσει πριν τη μεταγραφή του Οικονόμου. Πρόκειται για 3-4 παίκτες με καλό βιογραφικό και ικανούς να βοηθήσουν την Ένωση να παρουσιάσει και μετά την αποχώρηση Βράνιες μία δυνατή άμυνα, αν και οι συγκεκριμένες περιπτώσεις ήταν… τσουχτερές.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν σκέψεις από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και συζητήσεις με συνεργάτες του, πως εάν κρίνουν ότι πρέπει να αποκτηθεί κι άλλος παίκτης για το κέντρο της άμυνας, τότε θα… τα σκάσουν για να τον φέρουν. Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν και από τα παιχνίδια με την Σέλτικ, όταν και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και με τις δύο ακόμα μεταγραφές που θέλει ο Ουζουνίδης, του δημιουργικού χαφ και του εξτρέμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags