Facebook Pixel Sportdog.gr | Μυστικό «μπαμ» στην... Ολλανδία ο Νταμπίζας - Φορ που θα ακουστεί - Κλείνει στόπερ, ποιος πληρώνει!
| 2018-07-24 14:00:00

Μυστικό «μπαμ» στην... Ολλανδία ο Νταμπίζας - Φορ που θα ακουστεί - Κλείνει στόπερ, ποιος πληρώνει!

του Νίκου Στεργίου
Μυστικό «μπαμ» στην... Ολλανδία ο Νταμπίζας - Φορ που θα ακουστεί - Κλείνει στόπερ, ποιος πληρώνει!

Κόλπο του τεχνικού διευθυντή που έμαθε μόνο το Sportdog. Θα του κάτσει;

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Νίκος Νταμπίζας σε συνεννόηση πάντα με τον Γιώργο Δώνη, καθημερινά πλέον έχει διαδοχικές επαφές με παίκτες, μάνατζερ και ομάδες, ώστε να μπορέσει άμεσα να φτάσει στην ολοκλήρωση των συμφωνιών.

Προφανώς, η υπόθεση που «καίει» το Τριφύλλι είναι του επιθετικού, η μοναδική μεταγραφή άνω των 23. Παρότι έχουν κυκλοφορήσει πολλά ονόματα, με τελευταίο αυτό του Τόμας Πέκχαρτ που όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr δεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα, ο… εκλεκτός ακόμα δεν έχει βρεθεί ή τουλάχιστον δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο.

Ο Νταμπίζας έχει μιλήσει με δεκάδες παίκτες και ψάχνει τον φορ που θα «κολλήσει» στις αγωνιστικές και οικονομικές απαιτήσεις των Πρασίνων για τη νέα σεζόν, ωστόσο ακόμα δεν έχει κάτι οριστικό στα χέρια του. 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του sportdog.gr, ο Τεχνικός Διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει αξιοποιήσει όλες τις γνωριμίες του σε Ελλάδα και εξωτερικό και περιμένει απαντήσεις-προτάσεις, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ολλανδία, όπου παρακολούθησε την προετοιμασία, είχε τουλάχιστον τρία ραντεβού με μάνατζερ ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό, εστιάζοντας φυσικά στον φουνταριστό. 

Το… τελειώνει ο ΠΑΟΚ και υπογράφει

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό περιμένουν άμεσα τις εξελίξεις και με τον Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και να υπογράψει στους Πράσινους. Παρά την σχετική αισιοδοξία πως μπορεί το θέμα να κλείσει ακόμα και σήμερα, φαντάζει δύσκολο λόγω της αναμέτρησης του Δικεφάλου με τη Βασιλεία. Ωστόσο όλα δείχνουν πως η μεταγραφή βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να έρθει στο Τριφύλλι ως ελεύθερος, με τον ΠΑΟΚ όμως να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης μεγαλύτερο και από το 40%. Στον Παναθηναϊκό εμφανίζονται βέβαιοι πως δεν θα χαλάσει το deal και απλά περιμένουν το τελικό «οκ» από τον Ιβάν Σαββίδη.

Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν κάποιο πρόβλημα να αφήσουν τον Πούγγουρα να φύγει, απλά θέλουν να… μετρήσουν καλά τις αντιδράσεις του κόσμου, καθώς δεν θέλουν να χρεωθούν επικοινωνιακά πως χάρισαν παίκτη στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, η συμφωνία βολεύει όλες τις πλευρές, καθώς οι Πράσινοι θα καλύψουν το κενό στα μετόπισθεν, ο Δικέφαλος θα δώσει έναν παίκτη που δεν προορίζεται για την πρώτη ομάδα, με την ελπίδα να ξεχωρίσει και να φέρει λεφτά μέσω του Τριφυλλιού, ενώ και ο μικρός θα πάρει την ευκαιρία του να παίξει σε υψηλό επίπεδο και να δώσει απαντήσεις. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags