Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με τους αδιάφορους – Τρομερά σκηνικά, ποιοι «κοροϊδεύουν» - Τελειώνουν… τώρα!
| 2018-07-24 15:28:00

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με τους αδιάφορους – Τρομερά σκηνικά, ποιοι «κοροϊδεύουν» - Τελειώνουν… τώρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με τους αδιάφορους – Τρομερά σκηνικά, ποιοι «κοροϊδεύουν» - Τελειώνουν… τώρα!

Η βολτούλα μετά τη Γκενκ και η ατάκα-πρόκληση για το συμβόλαιο.

Προβληματισμός υπάρχει στον Ολυμπιακό για κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να ενταχθούν στο κλίμα της ομάδας και να «σηκώσουν» το βάρος της φανέλας και για αυτό αναμένεται άμεσα να υπάρξουν νέες σκληρές αποφάσεις, αντίστοιχες με το ξαφνικό «κόψιμο» μέσα στη νύχτα της Κυριακής, των Ένγκελς, Τζούρτζεβιτς και Μάριν.

Και οι τρεις πάντως ποδοσφαιριστές προκάλεσαν… την οργή της διοίκησης, καθώς και στην Αθήνα έχουν άμεση ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην προετοιμασία και για τις αντιδράσεις – συμπεριφορές κάποιων παικτών κατά την παραμονή τους στο Βέλγιο. Τα όσα έγιναν για παράδειγμα με τον Ένγκελς, μετά την τεσσάρα στο φιλικό με την Γκενκ το Σάββατο, συζητήθηκαν στο Λιμάνι. 

Ο Βέλγος αμυντικός, που από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας έδειχνε πως δεν ήταν συγκεντρωμένος και ότι είχε πάρει την απόφαση του να φύγει, εξόργισε τους Πειραιώτες με τη… βολτούλα μετά το τέλος του ματς του Σαββάτου. Ενώ όλοι στον Ολυμπιακό έψαχναν να βρουν τι δεν πήγε καλά και γιατί η ομάδα παρουσιάστηκε τόσο ανέτοιμη, ο Ένγκελς μαζί με τη γυναίκα και το παιδί του, γύριζε στο γήπεδο της Γκενκ, χαιρετώντας χαρούμενος και ευδιάθετος φίλους και γνωστούς! Η συγκεκριμένη αντίδραση εξόργισε τους Ερυθρολεύκους και επίσπευσε τις διαδικασίες αποχώρησής του.

Για τους Τζούρτζεβιτς και Μάριν τα πράγματα είναι πιο απλά, καθώς οι δύο παίκτες πήραν την ευκαιρία τους από τον Πέδρο Μαρτίνς αλλά δεν έπεισαν. Μάλιστα, ο Σέρβος επιθετικός δεν πίστευε ούτε ο ίδιος πως θα πάει στην προετοιμασία, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr, έλεγε στους συμπαίκτες του τις προηγούμενες ημέρες πως δεν το περίμενε ότι θα βρισκόταν στην αποστολή.

Όσον αφορά τον Γερμανό, είναι μία περίπλοκη υπόθεση, από την οποία ο Ολυμπιακός δεν θα απαλλαγεί εύκολα. Ο Μάριν έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο που φτάνει στο 1.2 εκατ. ευρώ, χρήματα που δεν πρόκειται να βρει αλλού και δεν θέλει να χαρίσει. Γι’ αυτό σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Βέλγιο, σε όσους μίλησαν μαζί του, έλεγε συνεχώς πως έχει συμβόλαιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags