Facebook Pixel Sportdog.gr | Κατά της παραχώρησης του ΟΑΚΑ η ΕΦΟΑ – Επιστολή που φωτογραφίζει Athens Alive
| 2018-07-24 22:24:00

Κατά της παραχώρησης του ΟΑΚΑ η ΕΦΟΑ – Επιστολή που φωτογραφίζει Athens Alive

Sportdog Team
Κατά της παραχώρησης του ΟΑΚΑ η ΕΦΟΑ – Επιστολή που φωτογραφίζει Athens Alive

Ποιο μήνυμα πήρε ο πρόεδρος της ΕΟΕ...

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ Σπύρος Ζαννιάς απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στον Πρόεδρο της Ε.Ο.Ε. κ. Σπύρο Καπράλο:

«Κύριε Πρόεδρε καλησπέρα,

Με το παρόν σας ενημερώνω ότι, δεν θα παραστώ στη σημερινή Ολομέλεια της ΕΟΕ γιατί η χθεσινή ημέρα σημάδεψε την Αττική και ολόκληρη τη Πατρίδα μας, με τον άδικο θάνατο δεκάδων συμπολιτών μας. Σήμερα είναι ημέρα πένθους για όλους μας. Δεν υπάρχει προγραμματισμένη διαδικασία ή εκδήλωση, που να μην αναβλήθηκε, σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Πέραν του ανωτέρω λόγου, θέλω να σας επισημάνω ότι, οποτεδήποτε υλοποιηθεί η Ολομέλεια θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τα εξής:

1. Η παραχώρηση του ΟΑΚΑ σημαίνει απώλεια περιουσίας της ΕΟΕ και ακόμη τη φίμωσή της και μείωση του κύρους της, σε ότι αφορά στην ανάπτυξη του Ελληνικού Αθλητισμού. Γνωρίζω ότι, οι θέσεις σας είναι αντίθετες στην παραχώρηση του ΟΑΚΑ και θα βρείτε εμένα προσωπικά και την Ε.Φ.Ο.Α. συμπαραστάτη σας

2. Στα θέματα της σημερινής ημερήσιας διάταξης έχετε συμπεριλάβει και θέματα επιχορηγήσεων για Ολυμπιακή Προετοιμασία. Οι επιχορηγήσεις που δεν γνωρίζω σε τι αφορούν, θα έπρεπε να έχουν εγκριθεί ως εισήγηση από την ΕΠ.Ο.Π., γεγονός αδιαμφισβήτητο και να ακολουθήσουν ισότιμη κατανομή για όλες τις Ομοσπονδίες Μέλη μας και όχι κάποιοι να θεωρούν ότι η ΕΠ.Ο.Π. και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι παράρτημά τους, όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε στην Ολομέλεια της Θεσσαλονίκης ο κ. Αθανάσιος Βασιλειάδης

3. Η όλη αντιμετώπισή της ΕΠ.Ο.Π. και εμού προσωπικά, από «ομάδα» της ΕΟΕ, δείχνει συνεχιζόμενη σύγκρουση των λαθών του 2017 και είμαι υποχρεωμένος να την ανακοινώσω στους Διεθνείς Φορείς που συμμετέχει η Ε.Φ.Ο.Α , εγώ προσωπικά, στα Μέλη της ΔΟΕ προερχόμενα από το Τένις και στον Πρόεδρο της ΔΟΕ κ. Μπαχ.

Σας ενημερώνω επίσης ότι, θα αποσταλεί δελτίο τύπου με το περιεχόμενο του παρόντος e-mail.

Με Εκτίμηση

Σπύρος Ζαννιάς

Πρόεδρος ΕΠ.Ο.Π

Πρόεδρος Ε.Φ.Ο.Α.»

Όπως καταλαβαίνετε το θέμα 1 της επιστολής φωτογραφίζει την προσπάθεια παραχώρησης του ΟΑΚΑ για την ανάπτυξη του σχεδίου του Athens Alive.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags