Facebook Pixel Sportdog.gr | Δουλεμένο στην προπόνηση το γκολ του Κάνιας – Τι είπε ο Ισπανός για την τραγωδία στην Αττική;
Ποδόσφαιρο
| 2018-07-24 23:40:00

Δουλεμένο στην προπόνηση το γκολ του Κάνιας – Τι είπε ο Ισπανός για την τραγωδία στην Αττική;

Sportdog Team
Δουλεμένο στην προπόνηση το γκολ του Κάνιας – Τι είπε ο Ισπανός για την τραγωδία στην Αττική;

Επηρεάστηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τις φονικές φωτιές σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάνιας στην κάμερα της Nova:

Αν η μεγαλύτερη χαρά του ήταν για το γκολ που πέτυχε ή το αποτέλεσμα: Είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια μας αλλά και για το γκολ μου, το έχω δουλέψει πολύ στις προπονήσεις. Η ομάδα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση αξίζαμε τα γκολ που πετύχαμε, όχι αυτό που δεχτήκαμε.

Για τη μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισαν στον αγώνα και αν αυτά που είδαν αντιστοιχούν σε αυτά που περίμεναν : Νομίζω ότι τελειώσαμε την προηγούμενη χρονιά σε πολύ κάλο επίπεδο η ομάδα κράτησε τον ίδιο κορμό και γι’ αυτό είχαμε πιο εύκολη δουλειά. Η Βασιλεία είναι πολύ καλή ομάδα και το γνωρίζαμε αλλά η συγκέντρωση και η απόδοση μας ήταν πολύ καλή.

Για το τι αντίπαλο περιμένει να δει στην έδρα της Βασιλείας : Σίγουρα θα γίνει πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Βασιλεία θέλει να προκριθεί όπως εμείς . Θα κριθεί στο ποια ομάδα θα δείξει περισσότερη όρεξη και πάθος. Αν τα δείξουμε αυτά όπως σήμερα δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Για το αν θεωρεί ότι αποζημίωσαν τον κόσμο που δείχνει μεγάλη διάθεση για να στηρίξει την ομάδα, όπως φαίνεται και από την κίνηση στα διαρκείας, ειδικά αυτή τη δύσκολη μέρα : Αρχικά δυστυχώς έπρεπε να παίξουμε μια μέρα που έγιναν όλα αυτά στην Αθήνα. Δεν θα μπορούσαν να μη μας επηρεάσουν. Αλλά ήμασταν υποχρεωμένοι να παίξουμε. Απ τη μια αφιερώνουμε τη νίκη και σε όλο τον κόσμο που μας στήριξε σήμερα αλλά και σε εμάς. Όμως αυτή τη νίκη και το γκολ μου, ακόμα και αν δεν είναι κάτι τόσο σπουδαίο, περισσότερο το αφιερώνω σε αυτόν τον κόσμο που πέρασε τόσα σήμερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags