Facebook Pixel "Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα", λέει ο Ιβανίρ...
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-24 18:56:00

"Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα", λέει ο Ιβανίρ...

"Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα", λέει ο Ιβανίρ...

Παρά το υπέρ της ομάδας του 3-0 από το πρώτο ματς, ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μότι Ιβανίρ, απαρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση, λέγοντας πως "τίποτα δεν έχει κριθεί".

Για το αν θεωρεί οτι έχει τελειώσει η υπόθεση πρόκριση, είπε:"Οχι καθόλου, και το είπα και μετά το τέλος του πρώτου ματς. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και θα ήμουν αφελής να πιστέψω ότι η υπόθεση πρόκριση έχει τελειώσει".

Για το αν επιμένει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει αδυναμίες σαν ομάδα: "Θα έλεγα ότι επιμένω σε αυτό που είχα πει. Ο Παναθηναϊκός ανεξάρτητα από το αποτέλσμα του πρώτου αγώνα, είναι μία δυνατή και ισχυρή ομάδα και αύριο θα έχουμε ένα δύσκολο αγώνα".

Για το αν αλλάξει κάτι στην τακτική της Μακάμπι σε σχέση με το πρώτο ματς: "Ας περιμένουμε μέχρι αύριο το βράδυ για να δούμε σχετικά".

Για το πως περιμένει να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός αύριο: "Νομίζω και είναι σαφές με δεδομένο ότι υπάρχει μια διαφορά τριών τερμάτων, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ανατρέψει την διαφορά και να μπει δυνατά από την αρχή βάζοντας ένα γκολ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags