Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ούτε στην προπόνηση τα γκολ του Ολυμπιακού – Γι’ αυτό… έκραξε ο Μαρτίνς – Αυτούς τους δύο διώχνουν»
| 2018-07-25 17:38:00

«Ούτε στην προπόνηση τα γκολ του Ολυμπιακού – Γι’ αυτό… έκραξε ο Μαρτίνς – Αυτούς τους δύο διώχνουν»

του Γιώργου Κτενά
«Ούτε στην προπόνηση τα γκολ του Ολυμπιακού – Γι’ αυτό… έκραξε ο Μαρτίνς – Αυτούς τους δύο διώχνουν»

Ερυθρόλευκος ρεπόρτερ αναλύει τι συμβαίνει στο Λιμάνι.

Ούτε στην προπόνηση δεν μπαίνουν τα γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός από την Αϊντχόφεν, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Γιώργος Βλαντής, παρόλα αυτά οι Ερυθρόλευκοι ήταν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά που είχαν δώσει.

Ο δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε, ακόμα, στο πρόβλημα που έχει η ομάδα όταν δέχεται γκολ και καταρρέει, ενώ σχολίασε και την προσπάθεια του Πέδρο Μαρτίνς να σφίξει τα λουριά.

Τόνισε ότι μπορεί να έχουν έρθει δύο παίκτες στους Πειραιώτες πριν από τα ματς με τη Λουκέρνη, αναφέρθηκε στο πόσο έλειπε από τον Ολυμπιακό ένας παίκτης όπως Γκερέρο αλλά και πόσο χρήσιμοι είναι οι Ποντένσε και Καμαρά.

«Εναντίον της Αϊντχόφεν υπήρχαν οι γνωστές ανορθογραφίες που παρουσιάζει στα φιλικά ο Ολυμπιακός, όπως έχουμε δει σε Βέλγιο και Ολλανδία. Όταν δέχεται γκολ ο Ολυμπιακός, καταρρέει, δεν μπορεί να αντιδράσει. Με την Αϊντχόφεν ήταν καλός για 60 λεπτά, βελτιωμένος, αλλά μετά το 60ο λεπτό έχασε τις δυνάμεις του. Κάτι που είναι λογικό για την εποχή στην οποία βρισκόμαστε. Δέχτηκε 4 εύκολα γκολ, που δεν μπαίνουν ούτε στην προπόνηση. Ήταν και οι αλλαγές μαζεμένες, αλλά στα φιλικά δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο. Για αυτό γίνονται, για να δένονται οι ομάδες», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιώργου Βλαντή στο sportdog.gr.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε μήνυμα μέσω της συνέντευξη Τύπου με διάφορους αποδέκτες. Τι περισσότερο μπορούμε να πούμε;

«Θέλησε να τρίξει δόντια, να σφίξει τα λουριά. Ξέρει και ο ίδιος ότι μπορεί να είναι φιλικά προετοιμασίας, να υπάρχουν βαριά πόδια κ.λπ., αλλά ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και η ήττα δεν συγχωρείται ούτε στο τάβλι. Στον Ολυμπιακό είναι περίεργα τα πράγματα όταν υπάρχουν ήττες ακόμα και στα φιλικά, με γκρίνια, προβληματισμό κ.λπ.».

Σε 15 μέρες ο Ολυμπιακός έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι μπροστά του, πιστεύεις ότι θα είναι έτοιμη η ομάδα;

«Μέχρι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα έχουν έρθει τουλάχιστον δύο μεταγραφές, μην πω και τρεις. Σίγουρα θα υπάρχει πρόβλημα στο μοντάρισμα, μέχρι να ενσωματωθούν στην ομάδα, αλλά ανεβαίνει το επίπεδο. Ειδικά με τον Γουίλιαν αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός. Δεν έχει παίκτες στα χαφ ο Ολυμπιακός, έχει θέμα εκεί. Θέλει τουλάχιστον δύο 11αδάτους παίκτες. Αλλά ο ένας έρχεται, θα είναι σύντομα εδώ. Και στόπερ έρχεται».

Υπάρχουν και παίκτες που μπορεί να φύγουν;

«Υπάρχουν 2-3 παίκτες που δεν πολυπαίζουν, όπως είναι ο Νικολάου. Ο Πάρντο, επίσης, ήταν τραγικός στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν. Αν θα φύγουν άλλοι είναι κάτι που θα το δούμε, αλλά δεδομένα θα έρθουν παίκτες».

Τέλος, θέλω να μου πεις συνολικά ποια είναι η εικόνα που έχεις από τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς, μέχρι στιγμής.

«Να μην έρχεται η καταστροφή για ένα φιλικό, αυτή είναι η άποψή μου. Με την Αϊντχόφεν ήταν βελτιωμένος. Ο Γκερέρο ήταν ένας παίκτης που έλειπε από τον Ολυμπιακό, πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ο Ποντένσε ανεβαίνει και δείχνει στοιχεία παίκτη που είναι άλλου επιπέδου. Ο Καμαρά σίγουρα έχει ξεχωρίσει. Όπως και ο Γιαννιώτης που είναι τερματοφύλακας με καλά στοιχεία, που έχει έρθει έτοιμος για να παίξει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags