Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κομμένος» παίκτης της ΑΕΚ για την εθνική τραγωδία: «Θα δώσουμε χρήματα για τα θύματα»
| 2018-07-25 22:51:00

«Κομμένος» παίκτης της ΑΕΚ για την εθνική τραγωδία: «Θα δώσουμε χρήματα για τα θύματα»

Sportdog Team
«Κομμένος» παίκτης της ΑΕΚ για την εθνική τραγωδία: «Θα δώσουμε χρήματα για τα θύματα»

Ποιος ποδοσφαιριστής που είναι υπ'ατμόν έκανε αυτήν τη δήλωση.

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ. Ο αποκλεισμός του από το φιλικό με τον Ατρόμητο λέγεται ότι ήταν ένα μήνυμα προς την πλευρά του παίκτη.

Ο ίδιος πάντως συνεχίζεται να λογίζεται παίκτης της ΑΕΚ και σε συνέντευξή του μίλησε για την τραγωδία που περνά η Ελλάδα.

Ο Αλβανος διεθνής μέσος της ΑΕΚ μίλησε στο na.se και τόνισε: «Είδα από τον αυτοκινητόδρομο τη φωτιά και φαινόταν πολύ ισχυρή. Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ είναι μόλις 10 χιλιόμετρα από εκεί που ξεκίνησε η πρώτη πυρκαγιά. Εκει έβλεπα φωτιές, καπνούς και ελικόπτερα.

Είναι μια καταστροφή. Λένε ότι έχουν πεθάνει 80 άνθρωποι, αλλά νομίζουν ότι είναι πολλοί περισσότεροι. Ορισμένοι ακόμη δεν έχουν βρεθεί! Τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι έχουν υποφέρει. Όταν μπλέκονται παιδιά σε τέτοιες ιστορίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες οι στιγμές. Ο άνθρωπος είναι πιο σημαντικός από τον αθλητισμό.

Στην συνέχεια ο Αϊντάρεβιτς τόνισε ότι οι ελληνικές ομάδες στέκονται στο πλευρό των πληγέντων και αποκάλυψε: «Στην ομάδα μας θα δώσουμε αίμα και θα συγκεντρώσουμε χρήματα για τα θύματα. Βοηθάμε όλους. Η βοήθεια είναι διαθέσιμη και εμείς θα βεβαιωθούμε ότι θα την αποδεχθούν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags