Facebook Pixel Sportdog.gr | Σύνθημα νίκης από Κάναντι – Δεν υπάρχει η ήττα για τον Ατρόμητο
| 2018-07-25 21:28:00

Σύνθημα νίκης από Κάναντι – Δεν υπάρχει η ήττα για τον Ατρόμητο

Sportdog Team
Σύνθημα νίκης από Κάναντι – Δεν υπάρχει η ήττα για τον Ατρόμητο

Ο προπονητής των Περιστεριωτών ήταν ξεκάθαρος πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Μπρεστ.

Μόνο για τη νίκη έχει πάει στη Μπρεστ ο Ατρόμητος, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Νταμίρ Κάναντι, ενώ ο Χαβιέρ Ούμπιδες ανέφερε ότι η ομάδα του παλεύει έναν χρόνο γι αυτή την ευκαιρία.

Αρχικά τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με την Μπρεστ στη Λευκορωσία, πήρε ο Αυστριακός τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος ανέφερε: «Είμαστε εδώ στο Μπρεστ για ένα παιχνίδι του Europa League, σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Έχουμε έρθει για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για το Europa League. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μας. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά η ομάδα θέλει πάρα πολύ να παίξει αυτό το παιχνίδι».

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Είναι μια πρόκληση για μας τι θα βγάλουμε στο γήπεδο. Έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που έχει πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, έχουμε έρθει για τη νίκη. Έχουμε δει πολλά βίντεο με την αντίπαλό μας. Η Μπρεστ είναι μια συμπαγής ομάδα, με νέο προπονητή, τα έχει αλλάξει όλα. Το σύστημα, τη φιλοσοφία. Πιέζει πολύ ψηλά. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε έρθει για τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία να παίξουμε στο Europa League. Δουλέψαμε πολύ για να είμαστε εδώ. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

Για το πρόβλημα με τους τραυματισμούς στο δεξί άκρο της άμυνας είπε: «Ο Σάκιτς είναι εκτός. Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση. Ο Κιβρακίδης δεν είναι στο 100%. Έχουμε 20 παίκτες. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα παίξει. Θα μιλήσουμε αύριο μαζί του. Είναι ένας από τους αρχηγούς μας».

Ούμπιντες: «Ήρθε η ευκαιρία μας»

Την πλευρά των παικτών εκπροσώπησε ο αρχηγός του Ατρομήτου, Χαβιέρ Ούμπιδες, ο οποίος σε ερώτηση για το τι πρόκειται να πει στους συμπαίκτες του πριν από το ματς, είπε: «Ήρθε η ώρα να παίξουμε το ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Το θέλαμε πάρα πολύ. Όλοι περιμέναμε αυτή την ευκαιρία. Είναι πολύ σημαντικό το αύριο. Αυτή είναι η ευκαιρία μας. Παλεύουμε έναν χρόνο για την ευκαιρία. Αυτή η ευκαιρία είναι αύριο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags