Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φουρτούνες» και χτυπήματα στο Λιμάνι - Αγγλία και σούπερ μεταγραφή έκπληξη - Αντίο που «παγώνει»
| 2018-07-25 23:34:00

«Φουρτούνες» και χτυπήματα στο Λιμάνι - Αγγλία και σούπερ μεταγραφή έκπληξη - Αντίο που «παγώνει»

του Παναγιώτη Νικολάου
«Φουρτούνες» και χτυπήματα στο Λιμάνι - Αγγλία και σούπερ μεταγραφή έκπληξη - Αντίο που «παγώνει»

Αλλάζουν πολλά στον Ολυμπιακό με τις μεταγραφικές εξελίξεις.

Δύο μεταγραφές θέλει να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της εβδομάδας κι όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρει, καθώς ο Μεριά ήδη ταξιδεύει για Ελλάδα ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του, ενώ σε καλό δρόμο είναι πλέον και του Αράο με τον οποίο υπάρχει συμφωνία για δύο χρόνια, αν και στην Βραζιλία νωρίτερα έγραφαν πως υπήρξε… κόλλημα της τελευταίας στιγμής λόγω Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα όμως, εφόσον ολοκληρωθούν οι δύο αυτές μεταγραφές, οι Πειραιώτες δεν φορτσάρουν για κάτι άλλο, τουλάχιστον μέχρι το πρώτο ματς με τη Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League. H απόφαση αυτή βέβαια, είναι απολύτως λογική, καθώς στο Λιμάνι θα πρέπει σιγά – σιγά να στρέψουν την προσοχή τους και στα σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, περιμένουν κάτι… καλό από την Αγγλία.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο Νησί και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, καθώς θυμίζουμε πως φέτος οι μεταγραφές εκεί λήγουν στις 11 Αυγούστου, παραμονές δηλαδή της πρεμιέρας της Premier League.

Οι Ερυθρόλευκοι, μέσω των επαφών που έχουν με ομάδες και μάνατζερ, περιμένουν να προκύψει κάποια καλή ευκαιρία από τους συλλόγους που θα πρέπει να… αδειάσουν το ρόστερ τους, ενώ παράλληλα κινήσεις τουλάχιστον δύο αναμένεται να κάνει και η Νότιγχαμ Φόρεστ, εξέλιξη που επίσης μπορεί να επηρεάσει τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού.

Έρχεται… σκούπα, μπορεί να φύγει ακόμα και ο Σισέ!

Με τις μεταγραφές πλέον να μπαίνουν προσωρινά στον «πάγο», ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τρέξεις τις υποθέσεις των αποχωρήσεων – πωλήσεων. Άλλωστε, το γκρουπ των «κομμένων» συνεχίζει να κάνει προπονήσεις στου Ρέντη και θα πρέπει σύντομα να βρεθεί ομάδα για τους περισσότερους από αυτούς.

Στο Λιμάνι θα ήθελαν να «ξεφορτωθούν», με δανεισμό ή πώληση, όλα τα συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζουν, ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο να φύγουν και παίκτες που βρίσκονται τώρα στην προετοιμασία. Στη συγκεκριμένη λίστα ανήκει για παράδειγμα ο Σισέ, ο οποίος όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr, έχει εξοργίσει τον Πέδρο Μαρτίνς με τη μέχρι τώρα παρουσία του.

Φορ, στόπερ, τερματοφύλακα και… μπαμ

Όσον αφορά την αναζήτηση για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, στον Ολυμπιακό εκτός από τον Αράο ψάχνουν για ακόμα έναν χαφ τουλάχιστον, έναν κεντρικό αμυντικό, έναν επιθετικό σε περίπτωση που έρθει τελικά πρόταση για τον Ανσαριφάρντ, ενώ πάντα έχουν σε αναμονή τον Κουέγιαρ για την θέση του τερματοφύλακα, όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες το Sportdog.gr

Επίσης, στο Λιμάνι παίζουν το παιχνίδι της υπομονής όσον αφορά την υπόθεση του εξτρέμ, καθώς ελπίζουν πως όσο περνάει ο χρόνος τόσο πιο κοντά έρχεται ο Λαζάρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος άσος δεν υπολογίζεται από τη Λίβερπουλ και ενδέχεται να είναι το… μπαμ του Μαρινάκη, όπως σας έχει ενημερώσει το Sportdog.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags