Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέος και ωραίος ο Παναθηναϊκός – Σεφτέ με πεντάρα και πολλές δοκιμές από Δώνη
| 2018-07-25 22:31:00

Νέος και ωραίος ο Παναθηναϊκός – Σεφτέ με πεντάρα και πολλές δοκιμές από Δώνη

Sportdog Team
Νέος και ωραίος ο Παναθηναϊκός – Σεφτέ με πεντάρα και πολλές δοκιμές από Δώνη

Οι Πράσινοι επικράτησαν 5-0 της ερασιτεχνικής VV GOES.

Την πρώτη νίκη της χρονιάς πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της ερασιτεχνικής VV GOES με 5-0, με τους Τζανδάρη, Μαυρομμάτη, Εμμανουηλίδη (2) και Αποστολάκη να σημειώνουν τα γκολ.

Οι Πράσινοι ήταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και παρά τη χαμηλό επίπεδο του αντιπάλου τους, έδειξαν καλύτερα στοιχεία σε σχέση με τα δύο προηγούμενα φιλικά, όπου είχαν ηττηθεί από Αντβέρπ και Άλκμααρ.
 

Ο Γιώργος Δώνης, που χρησιμοποίησε ακόμα και το 3-4-3, δοκίμασε πολλά νέα πρόσωπα, σίγουρα έμεινε ικανοποιημένος από την επιθετική λειτουργία της ομάδας του, αλλά και από το δίδυμο των Κάτσε – Τζανδάρη στη μεσαία γραμμή.


Υπενθυμίζουμε ότι απόψε οι Πράσινοι έπαιξαν χωρίς τους Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Δώνη, Μουνιέ, Ρεγκάκο, Χατζηγιοβάνη, Διούδη, Κότσαρη που έμειναν εκτός αποστολής και τους τραυματίες Ινσούα, Κουρμπέλη, Άλτμαν

Το επόμενο φιλικό τεστ για τον Παναθηναϊκό είναι σαφώς πιο δυνατό και είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στις 21.00 με την Ντεν Χάαγκ και θα μπορούν οι φίλοι του Τριφυλλιού να το παρακολουθήσουν από τον ΣΚΑΙ.

Το 3-4-3 και… μόνο δύο γκολ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε στο παιχνίδι με σύστημα 3-4-3 και τον Γιώργο Δώνη να δίνει φανέλα βασικού στους Ξενόπουλο, Χατζηθεοδωρίδη, Χαντζάρα, Θεοχάρη, Μαυρομάτη, Τζανδάρη, Κάτσε, Σιφναίο, Κουντουριώτη, Δημητρούλα και Οικονομόπουλο. Στο συγκεκριμένα σύστημα οι Πράσινοι έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο με τους Δημητρούλα - Χατζηθεοδωρίδη ως μπακ-χαφ, τους Κουντουριώτη, Χαντζάρα στα άκρα της επίθεσης και τον Σιφναίο στην κορυφή της επίθεσης.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 15’ με τον Τζανδάρη, μετά από δημιουργία και ασίστ του νεοαποκτηθέντα Χατζηθεοδωρίδη. Μετά το γκολ οι Πράσινοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 34’ έκαναν και το 2-0 με τον Μαυρομάτη! Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, καθώς ο Σιφναίος παρότι έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, όπως το τετ α τετ στο 43’, δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Αλλαγές, διπλός Εμμανουηλίδης και πεντάρα

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Δώνης προχώρησε σε αλλαγές, καθώς πέρασαν στο παιχνίδι οι Εμμανουηλίδης, Σέχου, Οικονόμου αντί των Θεοχάρη, Χαντζάρα και Σιφναίου, ενώ και Χριστογεώργος αντικατέστησε τον Ξενόπουλο κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού. Επίσης, στο 60’ οι Μπουζούκης, Πίσπας, Αποστολάκης και Στάικος πέρασε στο παιχνίδι αντί των Κάτσε, Κουντουριώτη, Μαυρομμάτη και Τζανδάρη.

Οι πολλές αλλαγές επηρέασαν τον ρυθμό του Παναθηναϊκού, ωστόσο μετά το 60’ οι Πράσινοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ. Δύο ο Εμμανουηλίδης στο 63’ και στο 90’, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Αποστολάκης στο 72’.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκός (Δώνης)
: Ξενόπουλος (46’ Χριστογιώργος) - Θεοχάρης, Οικονομόπουλος, Μαυρομάτης (60’ Αποστολάκης) - Δημήτρουλας, Τζανδάρης (60’ Μπουζούκης), Κάτσε (60’ Στάικος), Χατζηθεοδωρίδης (46’ Οικονόμου) - Κουντουριώτης (60’ Πίσπας), Χαντζάρας (46’ Εμμανουηλίδης), Σιφναίος (46’ Σέχου)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags